Pla general de la roda de premsa on Josep Maria Argimon, director gerent de l'ICS, ha explicat l'acord assolit amb Metges de Catalunya, aquest 29 de novembre de 2018

L'ICS arriba a un acord amb Metges de Catalunya per aturar la vaga

query_builder   29 novembre 2018 23:00

event_note Nota de premsa

L'ICS arriba a un acord amb Metges de Catalunya per aturar la vaga

  • La proposta se centra en quatre àmbits: l’apoderament de les direccions d’atenció primària, l’abordatge de la sobrecàrrega laboral, la millora de les condicions de treball i l’autonomia dels equips
Josep Maria Argimon, director gerent de l'ICS, ha explicat l'acord assolit amb Metges de Catalunya.
L’Institut Català de la Salut (ICS) ha arribat a un acord amb el sindicat Metges de Catalunya per acabar amb les mobilitzacions que van començar el dilluns passat. El document de consens inclou diverses mesures per dotar de més recursos l’atenció primària i garantir millors condicions als professionals que hi treballen. Aquestes mesures tenen un pressupost específic.
 
L’acord arriba després d’una reflexió entre tots els agents implicats que ha permès posar en valor el treball dels professionals dels equips d’atenció primària. La proposta consensuada se centra en l’apoderament de les direccions d’atenció primària, que passen a tenir més autonomia i capacitat de decisió; l’abordatge de la sobrecàrrega laboral, amb la incorporació de més professionals, i la millora de les condicions de treball i l’aplicació de mesures que permetin conciliar la vida laboral i personal.
 
El director gerent de l’ICS, Josep Maria Argimon, destaca que amb aquest acord “preservem el model, permetem més autonomia als professionals, apostem fermament per rebaixar la sobrecàrrega i, d’aquesta manera, continuem garantint la millora de l’atenció a la ciutadania”.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined