·        Acompanyat de la consellera Borràs, el cap del Govern els ha felicitat i els ha posat com a exemple de les tres divises amb les quals “aquest Govern vol bastir l’edifici republicà: llibertat, cultura i talent”
Premis ARC 2018

 

El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat de la consellera de Cultura, Laura Borràs, ha rebut aquest matí, al Palau, els guardonats de la 16a edició dels Premis ARC 2018 de la Indústria Musical. El cap de l’Executiu els ha agraït “l’excel·lent” feina que duen a terme, i ha recordat que “aquest Govern vol bastir l’edifici republicà que volem pel país sota tres grans divises: llibertat, cultura i talent, i avui celebrem això, la llibertat de la creació artística, la cultura i, sobretot, el talent dels nostres creadors”.
 
Torra ha posat en relleu “la cadena de valor” que aquestes distincions tenen per al sector musical i per al país en la seva globalitat, i ha ofert la col·laboració del Govern per treballar plegats en l’impuls de les arts. “Aquesta és una casa que escolta la gent, que vol parlar amb la gent, i que intentarà amb tota la seva força respondre tots els reptes que se l’hi plantegin”, ha afirmat el president.
 
Prèviament al president Torra, hi ha intervingut la consellera Borràs, que ha exposat les línies d’actuació del seu Departament pel que fa al sector musical, i el president de l’Associació professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC), Jordi Gratacós.   
 

1  

Imatges

Premis ARC 2018

Premis ARC 2018 4426