El Consell Nacional de Lesbianes, Gais, Bisexuals, Transgèneres i Intersexuals (LGBTI) condemna i denuncia l’atac feixista que ahir diumenge va patir el centre LGTBI de Barcelona. “Expressem els nostre rebuig contra aquest atac feixista i des dels diferents ens que formem part del Consell Nacional LGBTI creiem que és important posar fi, d’una vegada per totes, als discursos d’odi i de por”, han expressat els membres del Consell.
 
El Consell Nacional LGBTI també ha anunciat que se sumarà aquesta tarda a la concentració de rebuig que es celebrarà a les 18.30 hores davant del Centre LGTBI, al carrer Comte Borrell.
 
El Consell és l'òrgan col·legiat que es constitueix com un espai de participació ciutadana superior en matèria de drets i deures de les persones LGBTI. Està presidit pel conseller Chakir el Homrani i integra representats de les principals associacions que treballen a favor dels drets de les persones LGBTI, així com també persones i professionals que han destacat per la seva tasca i expertesa en aquest àmbit, entitats municipalistes i associacions empresarials, entre altres.