• Josep Bargalló ha visitat l’Escola Joan Salvat-Papasseit i l’Institut Vicenç Plantada de Mollet del Vallès, i l’Escola Pereanton i l’Institut Antoni Cumella de Granollers
Fotografia
El conseller d’Educació, Josep Bargalló, ha visitat aquest matí diversos centres educatius del Vallès Oriental. Concretament, l’Escola Joan Salvat-Papasseit i l’Institut Vicenç Plantada de Mollet del Vallès, i l’Escola Pereanton i l’Institut Antoni Cumella de Granollers.
 
A primera hora, Bargalló ha arribat a l’Ajuntament de Mollet, i posteriorment s’ha traslladat a l’Escola Joan Salvat-Papasseit. El centre participa en programes com l’Impuls de la lectura o el projecte Matemàtiques manipulatives. El conseller ha fet un recorregut pel centre i, un cop finalitzat, s’ha reunit amb l’equip directiu.
 
Bargalló ha manifestat que actualment, els Serveis Territorials d’Educació al Maresme-Vallès Oriental i l’Ajuntament de Mollet estan treballant en la planificació al municipi de cara al proper curs escolar i també a mitjà termini: La planificació educativa pel que fa a Mollet el curs vinent es fa a partir de les taules de planificació que proposa el Departament i hi col·labora la inspecció i l’Ajuntament”. En el mateix sentit, ha afegit que “la voluntat del Departament no és tancar res, és oferir totes les places per la demanda i ajustar finalment la matriculació a la demanda existent. Mollet necessita una planificació educativa a curt, mitjà i llarg termini, i aquesta planificació ha de sorgir d’un treball conjunt entre el Departament i l’Ajuntament. I hem de parlar d’infraestructures, però bàsicament de projectes educatius”.
Fotografia

2  

Imatges

Institut Vicenç Plantada

Institut Vicenç Plantada 142

Institut Antoni Cumella

Institut Antoni Cumella 181