Govern

Signat l'acord marc de col·laboració per a la promoció dels Corporate Games Terrassa 2019

query_builder   14 març 2019 11:52

event_note Nota de premsa

Signat l'acord marc de col·laboració per a la promoció dels Corporate Games Terrassa 2019

· La implicació del Govern busca augmentar la presència de la pràctica esportiva i hàbits saludables en l’entorn laboral i empresarial

· Atletes representants d’empreses i institucions competiran en 15 esports

sge
Foto: Pep Herrero
 
El secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras, i el CEO de Catalonia Corporate Games (CCG), Mario Rigau, han signat avui un acord marc de col·laboració entre la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF) i CCG per a la promoció dels Catalonia Corporate Games, que tindran lloc a Terrassa del 13 al 15 de setembre.
 
Gerard Figueras ha compartit l’acte de signatura, que ha tingut lloc al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet, de Barcelona, amb Jaume Domingo, president de la Unió de Consells Esportius de Catalunya, entitat que també ha signat un conveni amb CCG per a la promoció de l’esport a les empreses en el marc de la seva aposta pel foment de l’esport popular a Catalunya. També hi ha estat present Santi Siquier, responsable d’Acció Territorial de la SGEAF.
 
Els Corporate Games Terrassa 2019, organitzats per CCG, es celebraran del 13 al 15 de setembre a la ciutat vallesana, la primera ciutat catalana que acull un esdeveniment que reuneix empreses i corporacions per tal que puguin incorporar la pràctica esportiva com a element actiu en l’aposta per la responsabilitat social corporativa.
 
L’acord de col·laboració posa de manifest el compromís de les dues parts de realitzar conjuntament accions que permetin augmentar la presència de la pràctica esportiva i hàbits saludables en l’entorn laboral, professional i empresarial, així com fer més visibles els valors de l’esport en les empreses i organitzacions. SGEAF i CCG col·laboraran en l’organització de les competicions Catalonia Corporate Games, European Corporate Games i World Corporate Games, i treballaran en la candidatura catalana pels European Corporate Games, que es podrien celebrar l’any 2020 o 2021 a terres catalanes.
 
Els Jocs compten amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa i la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal del Vallès Occidental, la patronal CECOT, la Cambra de Comerç de Terrassa i les centres sindicals Comissions Obreres i Unió General de Treballadors.
 
Els diversos complexos esportius de Terrassa acolliran un esdeveniment de prestigi internacional creat per Sport for Life i que té lloc a diversos llocs del món des de fa més de vint anys. Els Corporate Games Terrassa 2019 ofereixen un programa d'activitats diversificat i atractiu que conjuga pràctica esportiva –competicions esportives de quinze especialitats- networking i activitat cultural i turística, dins d'un marc d'àmplia difusió per a empreses i corporacions participants i patrocinadors.
 
Els esports escollits per aquesta edició són running, natació, bàsquet, futbol7, futbol sala, tennis de taula, tennis, pàdel, bàdminton, golf, BTT, hoquei sobre herba 7, crossfit, ciclisme i escacs. Hi ha competicions de caràcter mixt i altres amb distinció entre categoria masculina i femenina. L’organització també recomana la inclusió d’atletes amb capacitats diverses dins dels mateixos equips. Poden participar en els Corporate Games totes aquelles persones majors de 18 anys en representació d’una empresa o corporació. A més, tot i dur el nom de Terrassa, la competició està oberta a participants d’arreu de Catalunya, de l’Estat i fins i tot de l’estranger.
 
Al marge de la competició, divendres 13 de setembre tindrà lloc el Corporate Day, destinat a obrir un espai de debat i anàlisi sobre temes d’interès per a empreses i corporacions. Durant el cap de setmana, tant participants com acompanyants podran gaudir de la Gran Parade en el Supercenter, la Desfilada Inaugural i el Games Party, així com de diverses activitats culturals, turístiques, gastronòmiques i lúdiques.

1  

Imatges

Fotografia de la signatura (Autor: Pep Herrero)

Fotografia de la signatura (Autor: Pep Herrero) 1484

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined