Govern

El Departament de Cultura i PIMEC impulsen el Premi Pime a la Qualitat Lingüística en el món empresarial 2019

query_builder   1 abril 2019 15:52

event_note Nota de premsa

El Departament de Cultura i PIMEC impulsen el Premi Pime a la Qualitat Lingüística en el món empresarial 2019

  • Totes les petites i mitjanes empreses de Catalunya, de qualsevol àmbit econòmic, poden presentar candidatures fins al 30 d’abril
  • El guardó, que es lliurarà el 17 de juny, reconeixerà l’empresa que destaqui en l’aposta per l’ús de la llengua catalana com a eina d’integració i d’innovació
El Departament de Cultura, a través de la Direcció General de Política Lingüística, dona suport al Premi Pime a la Qualitat Lingüística en el món empresarial. El termini per presentar les candidatures ja s’ha obert i s’allarga fins al 30 d’abril de 2019. Aquest guardó, impulsat per PIMEC, amb el suport del Departament de Cultura, té com a objectiu posar en valor i fomentar la llengua catalana en l’àmbit empresarial.
 
Poden optar al premi totes les petites i mitjanes empreses de Catalunya, de qualsevol àmbit econòmic. El jurat valorarà l’empresa que destaqui per l’aposta per l’ús de la llengua catalana com a eina d’integració i d’innovació a l’empresa.
 
Els guardons es lliuraran el pròxim 17 de juny, en el decurs del Sopar anual de PIMEC, que comptarà, com cada any, amb diverses personalitats rellevants en el món econòmic, polític i social. Un cop més, el sopar tornarà a tenir caràcter solidari per tal de vehicular el compromís del món empresarial amb la societat catalana. Les aportacions fetes pels assistents es destinaran al programa emppersona-segona oportunitat de la Fundació PIMEC, que dona suport als empresaris i empresàries, i a les persones autònomes, que s’han quedat sense negoci i sense feina i busquen una segona oportunitat.
 
Clos Galena, guanyadora del Premi a la Qualitat Lingüística 2018
L’any passat el Premi a la Qualitat Lingüística va ser per al celler Clos Galena per la seva proposta de foment de la llengua catalana com a part indissoluble de la història i el patrimoni de la regió del Priorat, que identifica la cultura del vi i la seva idiosincràsia amb la riquesa lingüística del territori. La seva proposta d’explicar sempre en català la terminologia de les paraules relacionades amb el món del vi i la seva imatge projectada a nivell internacional van justificar que Clos Galena fos mereixedor d’aquest guardó.
 
Les empreses que vulguin presentar candidatura per la convocatòria d'enguany ho poden fer a través de la pàgina web dels Premis Pime fins al 30 d’abril.
 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined