Visita a Can Ruti

La consellera Vergés destaca la forta inversió de 6,2 M€ per a l'atenció maternal i ginecològica de l' Hospital Germans Trias

query_builder   17 maig 2019 13:55

event_note Nota de premsa

La consellera Vergés destaca la forta inversió de 6,2 M€ per a l'atenció maternal i ginecològica de l' Hospital Germans Trias

  • En la seva visita al centre, la titular de Salut ha ressaltat que la remodelació global de la Torre Maternal de Can Ruti permetrà “una millora del confort dels pacients i de la qualitat assistencial”
  • Vergés també ha anunciat que aquest any s’inaugurarà la nova Unitat Neonatal de l’hospital que permetrà duplicar el nombre de bressols de cures intensives i de cures intermèdies
La consellera Vergés durant la visita a l'Hospital Germans Trias
La consellera de Salut, Alba Vergés, ha subratllat la “forta inversió” del Departament per a la nova àrea de Ginecologia i Obstetrícia de l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona durant la visita que ha fet aquest matí al centre. Vergés ha remarcat que els 6,2 milions d’euros finançats pel Servei Català de la Salut (CatSalut) per remodelar globalment la Torre Maternal de Can Ruti permetran “una millora del confort dels pacients i de la qualitat assistencial”.
 
Aquesta nova planta d’Obstetrícia, inaugurada a l’octubre i que ha suposat la reforma complerta de la cinquena planta de la Torre Maternal, disposa de 21 habitacions i d’una sala d’alletament amb assessorament sobre la lactància materna.
 
Nova Unitat Neonatal
La consellera també ha anunciat que el centre disposarà d’una nova Unitat Neonatal que s’inaugurarà aquest mateix any i que “permetrà duplicar el nombre de bressols de cures intensives i de cures intermèdies”. Es passarà de 5 a 10 i de 9 a 18, respectivament. Aquesta nova capacitat permetrà donar resposta a les necessitats del territori.
 
Actualment, també s’està treballant amb la remodelació de les urgències de maternal. Cal assenyalar que totes les obres s’estan realitzant sense aturar ni alterar el cicle d’activitat normal de l’hospital.
 
Cada any, Can Ruti –hospital de pediatria de referència del Barcelonès Nord i Baix Maresme- atén una mitjana de 1.400 naixements i 27.000 urgències pediàtriques.

3  

Imatges

Fotografia 1

Fotografia 1 1890

Fotografia 2

Fotografia 2 2123

Fotografia 3

Fotografia 3 2789

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined