PAU19cat
En el segon dia d’exàmens, els 29.381 estudiants matriculats a la fase general de les proves d'accés a la universitat (PAU) s'han examinat de les últimes matèries comunes: Història i Llengua estrangera.
 
La prova d'Història ha presentat dues opcions. A la primera els estudiants havien d’interpretar un text de l’historiador Manuel Tuñón de Lara sobre la figura del dictador Primo de Rivera. En la segona opció, els estudiants havien d’analitzar el text del preàmbul de l’Estatut d’autonomia de Catalunya del 1979. En tots dos casos, els estudiants han hagut de contextualitzar històricament els documents i respondre les preguntes plantejades relatives al seu contingut.
 
L’anglès ha estat la llengua estrangera majoritària al segon examen, amb 28.894 estudiants (98,3%), molt per davant del francès (333), l'alemany (116) i l’italià (36). Després de la pausa per dinar, es realitzaran els exàmens de modalitat corresponents a Dibuix artístic, Llatí, Matemàtiques, Història de l’art i Química.
 
Els exàmens en format PDF estan disponibles, a mesura que van finalitzant les proves, al web de Canal Universitats: http://universitats.gencat.cat/ca/pau/criteris_pau/

1  

Imatges

FOTO1

FOTO1 2361