• El titular d’Educació també ha visitat l’Ajuntament de Palamós
El conseller d’Educació, Josep Bargalló, ha visitat aquest matí l’Ajuntament de Palafrugell on ha mantingut una trobada amb el seu alcalde, Josep Piferrer, i alguns regidors municipals. El titular d’Educació ha exposat que s’ha realitzat “una visita oficial per parlar de diversos aspectes del sistema educatiu de Palafrugell amb l’ajuntament perquè tenim molt clar que no podem fer cap anàlisi, cap visió ni cap proposta sense l’ajuntament”.
Ajuntament Palafrugell
Bargalló ha explicat que des de l’ajuntament i Educació hem fet un anàlisi del que tenim, escoles i instituts, de la previsió dels propers cursos en augment de matriculació i anàlisis del que ens falta pel futur del sistema”. En aquest sentit, ha afegit que ja s’han dut a terme reunions entre ambdues administracions, que es reprendran entre setembre i octubre “per planificar el futur immediat del sistema educatiu amb una suficient oferta”. Concretament, el conseller ha destacat que “a la tardor s’ha de prendre una decisió de les necessitats en educació secundària”.
Escola de música
Després s’ha traslladat a l’Escola de Música de Palafrugell- L‘Energia on ha estat rebut per la directora del centre, Rita Ferrer, i altres representants del centre.  Durant la trobada se li ha avançat al conseller com quedarà la segona fase de millora de l’Escola. Josep Bargalló ha destacat L’Energia com a “escola reconeguda i professionalitzadora de música” i ha manifestat que durant la reunió “hem parlat del seu futur”.
Centre municipal d'educació
La darrera visita del conseller a Palafrugell ha estat el Centre Municipal d’Educació Núria Rivas Mascarós del municipi, on ha visitat les instal·lacions i ha dut a terme una breu trobada amb la Fundació Pallach. El president de la Fundació Pallach, Josep Maria Soler, i altres membres de l’entitat han exposat al conseller els aspectes més importants del centenari del naixement de Josep Pallach que se celebrarà l’any vinent sota el títol Any Pallach 2020 “Per l’educació i el compromís social”.
Ajuntament Palamós
A les 12.30h el titular d’Educació ha arribat a l’Ajuntament de Palamós, on ha estat rebut pel seu alcalde, Lluís Puig, i altres membres del consistori, amb qui ha mantingut una trobada per tractar les principals qüestions en matèria educativa del municipi.
 
2 de juliol de 2019

4  

Imatges

L'Energia Palafrugell

L'Energia Palafrugell 181

Visita Ajuntament Palafrugell

Visita Ajuntament Palafrugell 152

Centre Municipal Escolarització Palafrugell

Centre Municipal Escolarització Palafrugell 162

Visita Ajuntament Palamós

Visita Ajuntament Palamós 158