• El cap de l’Executiu ha rebut al Palau de la Generalitat els guanyadors i els organitzadors dels Premis ARC 2019
El president amb els guardonats i organitzadors dels Premis ARC 2019. Autor: Jordi Bedmar
El president amb els guardonats i organitzadors dels Premis ARC 2019. Autor: Jordi Bedmar

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha assegurat que els nous pressupostos de la Generalitat, que ha dit “estan ben encarats”, permetran a l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) disposar de més recursos “per tal que les empreses culturals no només puguin ser més actives, programar i donar més oportunitats a la gent”, sinó també “fer arribar els autors arreu del món”.

El cap de l’Executiu ha pronunciat aquestes paraules durant la recepció que ha ofert aquest migdia al Palau de la Generalitat als guanyadors i organitzadors de les 17a edició dels Premis ARC de la Indústria Musical. En l’acte també ha intervingut el president de l’Associació Professional de Representants, Productors i Mànagers de Catalunya (ARC), Jordi Gratacós.

Durant la seva intervenció, el president Torra ha felicitat els guardonats i els ha agraït que “amb la vostra música i la vostra excel·lència serviu el país”. També ha fet notar que “si no construïm el país sobre la cultura difícilment ens en sortiríem”, perquè això “va de llibertat, de cultura i de talent”.

 

 

2  

Imatges

Fotografia de grup

Fotografia de grup 1340

El president amb Arnau Tordera, d'Obeses

El president amb Arnau Tordera, d'Obeses 1049