• L’empresa ha rebut diversos reconeixements i guardons, entre els quals el Premi Pimec Jove
Visita GPA Innova
El president Torra amb Pau Sarsanedas, CEO de GPA Innova, durant la demostració de la tècnica DLyte. Autor: Jordi Bedmar

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha visitat aquest matí la seu de GPAInnova a Barcelona, empresa especialitzada en disseny i producció de maquinària per al processat de superfícies i acabats de metall. El cap del Govern ha posat en relleu “el talent jove”, que caracteritza aquesta companyia “i “la voluntat de la seva gent d’assumir els reptes que tenen al davant,  innovant i essent present internacionalment a tot arreu”, factors clau del seu èxit.

GPAInnova és una empresa ubicada a Barcelona i especialitzada en el desenvolupament, producció i comercialització de solucions avançades de tractament de superfícies de metall mitjançant una tecnologia pròpia anomenada DLyte.

L’empresa, que proporciona solucions en el camp del disseny i el desenvolupament de productes per a aplicacions industrials ha establert acords estratègics amb els principals actors del sector mèdic, dental, del luxe i aeronàutic. Està present a cinc continents, amb una xarxa de distribuïdors a més de 20 països.

Durant la seva visita, Quim Torra ha encoratjat els responsables de GPA Innova “a continuar amb aquesta tendència espectacular” pel que fa a la seva trajectòria i que ha comportat que sigui “una empresa reconeguda i premiada pel sector”.

Enguany, GPA Innova enguany, ha estat seleccionada pel European Business Awards  com empresa representat de l’estat espanyol. També va estar guardonada, el passat mes de juny, amb el Premi Pimec Jove i, el novembre amb el Premio PYME de desenvolupament internacional que atorga CEPYME.  A més, la tecnologia DLyte va ser  premiada amb el TCT Post-Processing Award 2018, com el millor post-procés per a peces d’impressió 3D de metal.

El cap del Govern ha fet un recorregut per les instal·lacions, acompanyat amb l'equip directiu, encapçalat pel seu fundador i CEO, Pau Sarsanedas, i l’inventor i creador de la tecnologia DLyte, Marc Sarsanedas.. Posteriorment, ha visitat la nova nau que l’empresa està construint per poder créixer i donar resposta a la demanda del mercat.

2  

Imatges

Visita GPA Innova

Visita GPA Innova 935

Fotografia de la visita a GPAInnova 2

Fotografia de la visita a GPAInnova 2 1886