• La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha rebut al Palau de la Generalitat als esportistes que van obtenir medalla en els Jocs d'Hivern de la Joventut celebrats a Lausana
La consellera Budó durant la recepció als esportistes que van obtenir medalla en els Jocs d'Hivern de la Joventut

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, en la recepció dels esportistes catalans que han obtingut medalla en els Jocs d'Hivern de la Joventut ha reiterat que “des del govern apostem fermament per promocionar els esports d’hivern, pels valors que aporten i l’impuls que impliquen per als territoris on es practiquen”.

En aquest sentit, Budó, ha fet referència al Programa per a la preparació de la candidatura per als Jocs Olímpics i Paralímpics d’Hivern, aprovat el passat mes de març. La consellera Budó ha defensat que la candidatura es tracta “d’un projecte de país ambiciós que serà una gran oportunitat per a situar els Pirineus a escala internacional”.

Durant la seva intervenció la portaveu del Govern ha agraït la tasca de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya per promoure els esports d’hivern i gel i apostar per l’esport de base basat en la tenacitat, l’esforç, la gran capacitat de treball i la il·lusió.

També ha agraït al col·lectiu d’esportistes que han competit i han guanyat als Jocs d’Hivern de la Joventut i els ha recordat que “sou present, però sobretot, sou futur i un exemple per aquells nens i nenes que estimen aquests esports i que s’emmirallen en vosaltres i els vostres èxits”. La consellera Budó ha acabat la seva intervenció desitjant sort i encerts a tots els esportistes catalans. L’acte també ha comptat amb la presència del director del Consell Català de l'Esport, Antoni Reig.

1  

Imatges

La consellera Budó durant la recepció als esportistes que van obtenir medalla en els Jocs d'Hivern de la Joventut

La consellera Budó durant la recepció als esportistes que van obtenir medalla en els Jocs d'Hivern de la Joventut 94