• En la visita territorial a l’Urgell i Les Garrigues, la consellera Budó explica la segona fase del programa ‘País Viu’ per “impulsar el desenvolupament territorial i la lluita contra el despoblament de Catalunya”
Consellera Budó Canal Segarra-Garrigues

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha visitat aquest matí la seu del canal Segarra-Garrigues, a Tàrrega, per conèixer de primera mà “aquesta infraestructura que ha permès una transformació del territori; preservar l’activitat agrícola i potenciar-la”.

Durant la seva visita, Budó s’ha reunit amb propietaris de la comunitat de regants per analitzar la situació actual i “valorar d’on venim, cap a on anem i quines són les projeccions de futur”. La consellera s’ha interessat pels temes “pendents” i s’ha compromès a “treballar conjuntament amb el territori” per resoldre’ls. “M’emporto els deures perquè, des del Govern i des dels departaments corresponents, puguem donar resposta a aquestes demandes”, ha explicat Meritxell Budó davant els mitjans de comunicació.

Les polítiques de cohesió territorial per fer més visibles els pobles que formen Catalunya és un dels objectius principals del Govern Catalunya. Per això, la consellera Budó ha visitat aquesta tarda Les Borges Blanques i s'ha reunit amb alcaldes i alcaldesses del territori “per explicar la segona fase del programa ‘País Viu’ que, des de la Generalitat, hem impulsat per permetre el desenvolupament territorial, la lluita contra el despoblament. Per tant, garantir la igualtat d'oportunitats a totes les persones que, visquin on visquin, puguin desenvolupar el seu projecte de vida allà on hagin nascut, si aquesta es la en la seva decisió”.  

La consellera de la Presidència ha fet aquesta visita acompanyada del secretari d'Administració Local i de Relacions amb l'Aran, Miquel Àngel Escobar, que també ha recollit les demandes del territori.

1  

Imatges

Consellera Budó canal Segarra-Garrigues

Consellera Budó canal Segarra-Garrigues 3038