Centre de Documentació

La Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura torna a obrir les portes i ofereix presencialment els serveis del Centre de Documentació el dia 8 de juny aplicant totes les mesures de protecció que determinen les autoritats sanitàries en cada fase de la desescalada de la pandèmia per la COVID-19. Durant els primers dies, s’oferirà un servei de préstec per al qual caldrà demanar hora prèviament amb un missatge al correu electrònic: cddgpl@gencat.cat.

D’altra banda, les persones que tenien en préstec llibres, DVD o audiovisuals d’abans de l’inici de la crisi sanitària tenen temps per retornar-los fins a l'1 de juliol. En línia, es pot continuar consultant la informació sobre novetats, bibliografies i altres productes del Centre: https://llengua.gencat.cat/ca/direccio_general_politica_linguistica/centre_de_documentacio/

El Centre de Documentació de Política Lingüística està especialitzat en sociolingüística, política i planificació lingüístiques, lingüística aplicada, ensenyament i didàctica de la llengua, dret lingüístic, geografia i antropologia lingüístiques i política, cultura, societat i economia en relació amb la llengua. Forma part de la xarxa de Biblioteques Especialitzades de la Generalitat (BEG). El seu fons també és consultable al Catàleg Col·lectiu de les Universitats Catalanes (CCUC).