Visita

Josep Bargalló es compromet a tirar endavant la construcció d'un edifici nou a l'Institut Escola Piera

query_builder   4 novembre 2020 13:38

event_note Nota de premsa

Josep Bargalló es compromet a tirar endavant la construcció d'un edifici nou a l'Institut Escola Piera

  • El conseller d’Educació elogia el projecte educatiu del centre, que s’ha estrenat aquest curs fruit de la fusió d’una escola i d’un institut
Visita

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, s’ha compromès avui a tirar endavant el conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Piera per construir un nou edifici a l’Institut Escola Piera, centre que ha entrat en funcionament aquest curs. Bargalló ha fet aquest anunci després de visitar les instal·lacions del recinte, juntament amb l’alcalde del municipi anoienc, Jordi Madrid.

L’Institut Escola Piera s’ha estrenat aquest curs 2020-2021, fruit de la fusió de l’Escola Les Flandes i l’Institut Salvador Claramunt. El centre reuneix 20 grups d’educació infantil i primària i 8 grups d’ESO, amb un total de 655 alumnes.

Les instal·lacions actualment acullen un edifici nou i un d’antic. Segons ha explicat el conseller després de la visita, “caldrà enderrocar una part de l’edifici vell i construir un edifici nou”, amb l’objectiu, ha dit, “de completar les instal·lacions d’aquest nou institut escola”. Bargalló ha elogiat el projecte educatiu del nou centre: “Hem comprovat que és un institut escola exemplar pel que fa a la fusió tant de l’alumnat com del professorat en un projecte únic”, ha subratllat.

Visita

El conseller ha fet la visita fora de l’hora de l’activitat lectiva per poder parlar amb l’equip directiu i visitar les instal·lacions. Abans, s’ha reunit amb l’equip de govern local al Teatre Foment de la població, amb qui ha tractat també altres qüestions educatives del municipi.

Les obres d’adequació de l’Institut Escola permetran retirar els dos mòduls prefabricats actuals. El conveni de col·laboració que subscriuran les dues institucions té un import de 2,73 milions d’euros, la major part dels quals seran aportats pel Departament d’Educació. 

4 de novembre el 2020

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined