Foto

Josep Bargalló: "Avui tenim el 98% d'alumnes i el 99% del professorat fent activitat lectiva en plena pandèmia"

query_builder   18 novembre 2020 10:43

event_note Nota de premsa

Josep Bargalló: "Avui tenim el 98% d'alumnes i el 99% del professorat fent activitat lectiva en plena pandèmia"

  • Ho ha afirmat durant la intervenció al Parlament on ha valorat la importància de la presencialitat com a factor clau de l’educació
Foto

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, ha destacat que l’obertura dels centres educatius s’ha demostrat efectiva i segura, malgrat a incidència de la pandèmia a la societat: “Tot i que les condicions no són les òptimes, tot i que tenim mesures dures que dificulten el que estàvem acostumats a les aules, l’escola està oberta i és segura. I les dades ho demostren. Avui tenim el 98% d'alumnes i el 99% del professorat fent activitat lectiva en plena pandèmia”.

Bargalló ho ha afirmat durant una intervenció al Ple del Parlament aquest matí, on ha valorat la importància de la presencialitat com a factor clau de l’educació. El conseller ha remarcat que “el nostre alumnat necessita la realitat afectiva i de socialització que és l’aula. Necessita els companys, i per això la presencialitat és clau i fonamental a l’educació. Som la millor eina i la millor solució a la crisi comunitària”.

El titular d’Educació ha reconegut que obrir les escoles no ha estat fàcil després d’un final de curs on els centres van estar tancats: “Veníem del trasbalsament del tancament de les escoles sense estar preparats com a societat per tenir les escoles tancades”. I ha afegit que “l’opinió pública i publicada posava en dubte que el sistema i les escoles poguessin obrir el setembre, amb interessos de tot tipus per tal que no obríssim. Però el setembre va ser un mes d’èxit: de les direccions de centres que ho  van fer tot per obrir, dels claustres, mestres, famílies i, sobretot, de l’alumnat”.

  

19 de novembre de 2020

 

 

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined