• Les obres de millora de l’Escola Joan XXIII de Lleida començaran aquest estiu, tal i com ha explicat el conseller Josep Bargalló durant la visita a l’Escola Joan XXIII i l’Escola Oficial d’Idiomes de Lleida
Foto

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, ha visitat avui dos centres educatius de Lleida, concretament l’Escola Joan XXIII i l’Escola Oficial d’Idiomes. Durant la visita, ha confirmat que properament es presentarà l’oferta educativa del municipi per al proper curs: “Hem parlat amb l’ajuntament de la planificació de l’oferta educativa que aviat serà més explícita. Una planificació de la ciutat, que ha d’abastar tot, escolarització, infraestructura, oferta, i ha de tenir una mirada llarga en el temps, perquè sigui significativa”.

En primer lloc, Bargalló, acompanyat ha arribat a l’Escola Joan XXIII acompanyat de l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, i ha mantingut una reunió amb l’equip directiu. El centre té una matrícula de 299 alumnes d’educació infantil i primària, i treballa com a comunitat d’aprenentatge. Entre els projectes que duen a terme destaquen la robòtica, els tallers internivells o el projecte Escolta’m.

El conseller ha explicat, en referència a l’escola Joan XXIII, que “estem treballant unes obres importants de reforma i millora que començaran a l’estiu i abastaran espais com la cuina, espais lectius o el pati”. Bargalló ha afirmat que el centre “té un projecte important, engrescador i amb la remodelació de l’edifici encara millorarà més. Els edificis no fan els projectes, però els edificis els permeten, els condueixen i fan que puguin arribar més enllà. Es farà en diverses fases, en dos estius”.

Posteriorment, el titular d’Educació ha visitat l’Escola Oficial d’Idiomes i s’ha reunit amb els membres de la direcció del centre. L’EOI té 1.807 alumnes matriculats dels diferents ensenyaments d’idiomes: alemany, anglès, àrab, català, espanyol per a estrangers, francès, italià i rus.

La visita del titular d’Educació ha acabat a la Paeria, on s’ha reunit amb l’alcalde i membres del consistori.

  

10 de febrer de 2021