Júlo Díaz
  • El titular del Departament d’Empresa i Coneixement ha explicat que fins avui l’empresa no ha comunicat la seva decisió i que s’han emplaçat amb la direcció a reunir-se la setmana vinent

 

  • Ramon Tremosa ha afirmat que "si la decisió és irreversible treballarem per reconvertir la planta i els llocs de treball”

 

El conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, ha assegurat aquesta tarda que “tot i que sabem que és difícil, treballarem per intentar revertir la decisió” de Bosch de tancar la planta de Lliçà de Munt i “si aquesta decisió fos irreversible treballarem per a la reindustrialització, per reconvertir la planta i els llocs de treball, com estem fent amb Nissan”, ha assegurat.

El titular d’Empresa i Coneixement ha explicat que “Bosch ens n'ha informat avui”, tot i que el Departament té contacte constant amb l'empresa, ja que participa en la taula de reindustrialització de la planta de Castellet i la Gornal. “Intentem detectar problemes per actuar i evitar tancamens d’empreses, però fins avui no en teníem coneixement”, ha explicat. Ramon Tremosa ha avançat que avui s’han emplaçat amb la direcció de l’empresa per reunir-se la setmana vinent per intentar trobar una solució. 

El conseller Tremosa ha recordat que des d’Empresa i Coneixement s’han posat en marxa diferents ajuts per a la reconversió de la indústria de l'automoció. En concret, durant el 2020 el Departament ha aportat 40,5 milions d’euros a la indústria, 13 dels quals han estat destinats directament a l’automoció i 24 per a la reconversió de la indústria.

 

Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

Twitter @empresacat | @coneixementcat