Foto

El Maresme tindrà dos nous instituts escola el proper curs 2021-2022

query_builder   4 març 2021 13:37

event_note Nota de premsa

El Maresme tindrà dos nous instituts escola el proper curs 2021-2022

  • El conseller d’Educació, Josep Bargalló, ha visitat avui diversos centres educatius de Premià de Dalt i del Masnou
Foto

El Maresme disposarà el proper curs 2021-2022 de dos nous instituts escola: L'Institut escola Santa Anna (ara escola Santa Anna) de Premià de Dalt i l'Institut escola Lluís Millet (ara escola Lluís Millet), del Masnou. El conseller d’Educació, Josep Bargalló, els ha visitat aquest matí, i ha mantingut una trobada amb l'equip directiu d'aquests dos centres. També ha visitat un tercer centre, concretament l'Institut Mediterrània, del Masnou.

El conseller Bargalló ha arribat a l’Ajuntament de Premià de Dalt on l’ha rebut l’alcalde del municipi, Josep Triadó, amb qui ha mantingut una trobada a l’alcaldia. A continuació, s’han traslladat a l’Escola Santa Anna i s’han reunit amb l’equip directiu del centre. Bargalló ha anunciat que la transformació del centre en un institut escola “significa  una millora en l’oferta educativa del municipi”, i ha afegit que “el motiu pel qual fem un institut-escola aquí és atendre les necessitats de moviments d’escolarització i poder reformular el mapa escolar del municipi en una oferta de secundària i post obligatòria més sòlida”.

Foto

En aquest sentit, el conseller ha explicat que el nou institut escola “permetrà repensar tota la secundària i per tant millorar l’oferta de batxillerat, de secundària obligatòria, treballar la davallada prevista d’alumnes d’infantil, i també preparar-nos per possibles moviments demogràfics”. Per tot això, ha afegit, “crec que és una aposta valenta, una aposta per la millora i una aposta amb la qual tothom està d’acord”.

En acabar, el titular d’Educació s’ha desplaçat al Masnou i ha visitat l’Escola Lluís Millet, on ha mantingut una trobada amb l’equip directiu. L’escola també es convertirà el proper curs 2021-2022 en un institut escola, una conversió per creixement del centre, i que s’ampliarà a la secundària amb l’oferta de 1r d’ESO.

Posteriorment, Bargalló ha visitat l’Institut Mediterrània i s’ha reunit amb membres de la directiva del centre.

 

4 de març de 2021

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined