Vacunació

Obre el nou punt de vacunació Sala Berlín - Camp Nou FC Barcelona

query_builder   19 maig 2021 12:00

event_note Nota de premsa

Obre el nou punt de vacunació Sala Berlín - Camp Nou FC Barcelona

El dijous dia 27 de maig està previst que obri el nou punt de vacunació Sala Berlín-Camp Nou FC Barcelona. L’espai, que funcionarà al matí de dilluns a divendres, tindrà una capacitat de vacunació de 2.500 dosis setmanals i estarà obert tres setmanes. Es preveu que hi puguin haver 4 boxes de vacunació.

L’accés de vianants habilitat serà per l’accés 20, situat al carrer de Elisabeth Eidenbenz i també s’ofereix la possibilitat de poder accedir en vehicle per l’accés 1 situat a l’Avinguda de Joan XXIII, acreditant cita prèvia de vacunació.

La coordinació assistencial del punt de vacunació serà de l’Hospital Clínic, que hi aportarà el personal mèdic i d’infermeria, i també de l’atenció primària del CAPSBE i del CAP Sarrià, que hi aportaran els professionals administratius pel registre i l’atenció al ciutadà.

El passat 23 de març, la consellera de Salut, Alba Vergés, i el president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, ja van acordar obrir el punt de vacunació Sala Berlín-Camp Nou FC Barcelona. Aquestes darreres setmanes els tècnics del Departament de Salut i del Barça han treballat per buscar la millor ubicació.

Des del primer moment, el Departament de Salut va treballar amb aquesta possibilitat, no tant des d’un punt de vista d’un espai massiu, sinó per tenir un punt emblemàtic que serveixi perquè la ciutadania es conscienciï sobre la necessitat de vacunar-se.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined