• L’Executiu també ha acordat la renovació dels sistemes automàtics de dispensació de medicaments instal·lats als centres de l’ICS
El Govern ha aprovat avui autoritzar l’Institut Català de la Salut (ICS) a fer una contractació per a l’abordatge integral del pacient amb arrítmies de l’Hospital Universitari de Bellvitge. La contractació frega els 44 milions d’euros, concretament 43.758.350,54 (IVA inclòs), i té un caràcter pluriennal entre els exercicis de 2021 i 2027.

La finalitat de l’abordatge integral del pacient amb arrítmies és implementar un nou model assistencial que inclou l’aprovisionament del material i equipament, la gestió d’incidències i complicacions derivades de la implantació dels dispositius, el servei de monitorització domiciliària, la gestió del canvi, formació, i sistema d’Informació de suport al seguiment presencial i remot dels pacients.

L’Executiu també ha acordat autoritzar l’ICS a contractar l'actualització o la renovació dels sistemes automàtics de dispensació de medicaments instal·lats als centres de l’Institut Català de la Salut, així com l'adquisició de nous sistemes per a diferents centres, entre els exercicis de 2021 i 2025. El contracte, que té caràcter pluriennal, supera els 8,4 milions d’euros, concretament 8.430.312 (IVA inclòs),

La finalitat d’aquesta contractació és actualitzar els sistemes que entren en obsolescència i són absolutament imprescindibles per al bon funcionament dels hospitals.