• La consellera de Drets Socials participa en la 12ena edició de l’acte ‘Fent Amics’, organitzat per Down Catalunya i la Fundació Port Aventura

 

  • Reitera el seu compromís de “continuar i aprovar el Pacte Nacional pels Drets de les Persones amb Discapacitat”
Parlament Cervera



La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, ha participat en la 12ena edició de l’acte ‘Fent Amics’, organitzat per Down Catalunya i per la Fundació Port Aventura, que té com a objectiu fomentar la convivència i la inclusió de les persones amb discapacitat, especialment les persones amb Síndrome de Down. En la seva intervenció, Cervera ha destacat la importància de jornades com aquesta ja que “visibilitzen les persones amb discapacitat, i aposten per la necessitat que, tots plegats, continuem treballant per la plena inclusió social i la igualtat d’oportunitats de totes les persones”. En aquest sentit, ha subratllat que “volem un país on cadascú pugui desenvolupar el seu projecte vital de forma autònoma, un país on cada persona pugui exercir les seves capacitats”.

 

La titular de Drets Socials ha explicat que “si volem continuar avançant per fer que Catalunya sigui diversa i inclusiva, és imprescindible que adaptem la nostra acció i la nostra normativa a la Convenció sobre els drets de les persones amb discapacitat”. Per això, Cervera ha reiterat el seu compromís per “continuar amb els treballs del Pacte Nacional pels Drets de les Persones amb Discapacitat i a aprovar-lo, perquè aquesta ha de ser l’eina al servei de les persones amb discapacitat per donar resposta a tots els seus reptes”.

 

 

 

2 d’octubre de 2021

2  

Imatges

Down Catalunya

Down Catalunya 679

Down Catalunya

Down Catalunya 178