irpf

Drets Socials obre la convocatòria de subvencions a entitats amb càrrec al 0,7% de l'IRPF per 34,1 milions d'euros

query_builder   22 novembre 2021 09:00

event_note Nota de premsa

Drets Socials obre la convocatòria de subvencions a entitats amb càrrec al 0,7% de l'IRPF per 34,1 milions d'euros

El Departament de Drets Socials ha obert la convocatòria per a l’any 2021 per a la concessió de subvencions a entitats destinades a la realització de programes d'interès general, amb càrrec a l'assignació tributària del 0,7% de l'impost sobre la renda de les persones físiques (IRPF) de les comunitats autònomes, de l’àmbit de polítiques socials del Departament de Drets Socials i de polítiques d’igualtat, de dones i d’immigració del Departament d’Igualtat i Feminismes. El pressupost de la convocatòria és de 34.100.736 euros i es destinaran tant a projectes socials i adquisició d’equipament com a inversions d’obres de les entitats.

La convocatòria es destina a entitats que treballen  en els àmbits del foment de la igualtat entre dones i homes, garanties de drets i no-discriminació, la protecció social i accions d’urgència, la infància i l’adolescència, les famílies, el voluntariat, la joventut, el poble gitano i les persones migrades, refugiades i sol·licitants de protecció internacional.

Les subvencions també aniran dirigides a activitats d’inversions d’obres de reforma, reparació, adequació i millora de centres, pisos i unitats d'atenció que ofereixin aquestes activitats.

El Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) ha publicat aquest dilluns la convocatòria per aquests programes. L'import màxim que es destina als projectes subvencionables és d’un total de 34.100.736 euros. El període de sol·licituds serà de 20 dies hàbils a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria, que es podran presentar exclusivament per via electrònica a la Seu electrònica de la Generalitat de Catalunya (http://tramits.gencat.cat)

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined