targeta sanitària

Salut facilita atenció sanitària i suport psicològic a les persones arribades d'Ucraïna

query_builder   5 abril 2022 17:02

event_note Nota de premsa

Salut facilita atenció sanitària i suport psicològic a les persones arribades d'Ucraïna

  • S’ha activat el Punt de Salut de Fira Barcelona com a punt de tramitació de la Targeta sanitària (TSI)

Entre moltes mesures, el Departament de Salut ha facilitat l’atenció sanitària i el suport psicològic a totes les persones arribades d’Ucraïna i se’ls ha habilitat un codi temporal per poder accedir al sistema català de Salut i poder rebre atenció sanitària mentre no puguin retornar al seu país.

També s’ha activat el Punt de Salut de Fira Barcelona com a punt de tramitació de la Targeta sanitària (TSI) així com de vacunació oportunista en aquells casos necessaris. En aquest sentit, també s’ofereix a tots els infants arribats d’Ucraïna l’opció d’adaptar-se al calendari vacunal de Catalunya i tramitar el Carnet de Vacunació a través del seu CAP de referència.

Per últim, s’ha habilitat -en coordinació amb el Departament d’Acció Exterior i l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament- un magatzem al Port de Barcelona per centralitzar tot aquell material sanitari que es reculli als diferents hospitals, i que s’anirà enviant a destí en coordinació amb el Consolat d’Ucraïna a mesura que ho vagin sol·licitant.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined