El president Aragonès durant la seva visita a Santa Pau. foto: Rubén Moreno

El president Aragonès reivindica la potència industrial i el patrimoni natural i artístic de la Garrotxa

query_builder   13 abril 2022 19:49

event_note Nota de premsa

El president Aragonès reivindica la potència industrial i el patrimoni natural i artístic de la Garrotxa

  • El cap de l'Executiu ha fet una visita institucional a la comarca i s’ha reunit amb l'alcalde de Santa Pau, l'alcaldessa de Sant Joan les Fonts i l'alcalde d'Olot

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha fet aquest dimecres una visita institucional a la Garrotxa, on ha reivindicat la potència industrial de la comarca, així com el seu patrimoni natural i artístic. El president, que ha estat acompanyat de la delegada territorial del Govern de la Generalitat a Girona, Laia Cañigueral, ha recordat el compromís de l’Executiu de treballar per la Catalunya sencera.

El president Aragonès durant la seva visita a Santa Pau. foto: Rubén Moreno{"name":"2022/04/13/19/47/74e3543d-f728-4012-8941-f8e065397b5b.JPG","author":"Rubén Moreno","type":"0","location":"0","weight":"7652"}

Al matí, el president Aragonès ha visitat el municipi de Santa Pau, ha firmat el llibre d'honor del Consistori i s'ha reunit amb l'alcalde, Josep Companys, i altres responsables locals. El cap de l'Executiu, que ha fet una visita pel nucli antic, ha posat en valor el paisatge i el patrimoni històric i arquitectònic del municipi, així com el compromís de la ciutadania.

El president Aragonès ha seguit la seva visita a la Garrotxa a Sant Joan les Fonts, on ha visitat l'Ajuntament, ha firmat el llibre d'honor i s'ha reunit amb l'alcaldessa, Maria Vidal, i membres del consistori. Al mateix municipi, també ha visitat les instal·lacions d'Ecopack Fluvià, empresa familiar dedicada a la fabricació d'envasos amb materials diversos, fent una aposta especial per a la reutilització i la sostenibilitat. El president ha aprofitat aquesta visita per reivindicar la "potència industrial" de la comarca, que és "font de riquesa i prosperitat".

Olot ha estat l’última parada de la jornada. El president Aragonès, que ha firmat el llibre d’honor de l’Ajuntament, ha destacat la "diversitat econòmica" de la ciutat, capital de comarca volcànica, i el patrimoni artístic, "referència per Catalunya", i ha apel·lat a la unitat institucional i social per als reptes compartits del país. El cap de l’Executiu, que ha mantingut una trobada privada amb l’alcalde, Josep Berga, i membres del consistori, també ha estat a les instal·lacions de l'Espai Cràter, centre expositiu sobre vulcanologia.

3  

Imatges

Visita a Santa Pau

Visita a Santa Pau 7835945

Visita a Ecopack

Visita a Ecopack 3681800

Visita a l'Espai Cràter

Visita a l'Espai Cràter 2920510

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined