• El cap de l’Executiu ha visitat la planta de la companyia farmacèutica Reig Jofre, a Sant Joan Despí
El president de la Generalitat, Pere Aragonès, s'ha reunit amb els responsables de l'empresa.
El president de la Generalitat, Pere Aragonès, s'ha reunit amb els responsables de l'empresa.

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha posat de relleu aquesta tarda que “Catalunya pot fer una aportació a Europa en l’àmbit farmacèutic, de la mateixa manera que ho pot fer en altres àmbits com l’energètic o el tecnològic”. I ha posat com a exemple la companyia farmacèutica Reig Jofre, pel seu “compromís per continuar invertint per millorar la seva capacitat tecnològica i productiva”.

El cap de l’Executiu ha fet aquestes declaracions després de visitar les instal·lacions de Reig Jofre a Sant Joan Despí, on ha fet un recorregut per la nova planta de darrera generació en la producció de medicaments injectables d’ús hospitalari, una de les més modernes d’Europa, dotada de l’última tecnologia. Reig Jofre, fundada el 1929, és una empresa farmacèutica dedicada a la investigació, el desenvolupament, la fabricació i comercialització de productes farmacèutics i complements alimentaris, i que cotitza al mercat continu de la Borsa.

Pere Aragonès també ha expressat el seu agraïment a Reig Jofre pel seu compromís durant la pandèmia i per haver “garantit el subministrament durant els moments més complicats”. En aquest sentit, ha assegurat que “el sistema de recerca i desenvolupament de Catalunya es basa en defensar la vida i a procurar per la vida de la gent i en un moment com l’actual en que els reptes globals afecten l’àmbit de la salut, en què hi ha noves patologies i nous riscos per la salut, tenir aquesta capacitat és essencial”.

L’acte ha comptat també amb la participació de la presidenta i el conseller delegat de Reig Jofre, Isabel Reig i Ignasi Biosca, i de l’alcaldessa de Sant Joan Despí, Belén García.

3  

Imatges

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, durant el seu parlament

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, durant el seu parlament 84

El president Aragonès ha visitat les instal·lacions de Reig Jofre

El president Aragonès ha visitat les instal·lacions de Reig Jofre 200

El president Aragonès amb responsables i treballadors de Reig Jofre.

El president Aragonès amb responsables i treballadors de Reig Jofre. 250