1. El cap de l’Executiu ha presidit l’acte de lliurament de la desena edició dels premis que atorga la Cambra de Comerç de Tàrrega

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha assegurat aquesta tarda, durant l’acte de lliurament de la desena edició dels premis que atorga la Cambra de Comerç de Tàrrega, que “el Govern i les institucions públiques, al costat de la Cambra i el teixit econòmic i social hem alineat objectius i treballem conjuntament i això ens permet prendre millors decisions i generar noves oportunitats”.

El president, durant la seva intervenció en l'acte (foto: Jordi Bedmar)
El president, durant la seva intervenció en l'acte (foto: Jordi Bedmar)
{"name":"2023/04/18/18/16/9811517a-94dd-4dff-8116-18fc255f3192.jpeg","author":"Jordi Bedmar","type":"0","location":"0","weight":95083}

El cap de l’Executiu ha posat de relleu “el paper de les cambres en la dinamització del conjunt del país” i ha subratllat que en el cas de la de Tàrrega “ho constaten els gairebé 120 anys de suport a les empreses i al teixit productiu i, sobretot, les 3.000 empreses que representen”.

“Les cambres són una eina imprescindible per al progrés de qualsevol territori”, ha afirmat el president, i ha destacat que “generen oportunitats arreu, acompanyen les empreses en la seva internacionalització, ofereixen formació i fan possible la innovació”. “En definitiva, obren nous camins, teixint complicitat, que es tradueixen en més oportunitats”, ha conclòs.

El president també ha remarcat que “el Govern de Catalunya està al costat d’aquesta Cambra i de totes les persones que generen oportunitats per als veïns i veïnes, municipis i comarques”. “Quan som capaços de trobar aquesta alineació entre el talent extraordinari que tenim al conjunt del país amb el compromís amb el territori i la voluntat transformadora de les institucions podem pensar en gran i portar a terme les grans transformacions”, ha reblat.

El president amb els premiats (foto: Jordi Bedmar)
El president amb els premiats (foto: Jordi Bedmar)
{"name":"2023/04/18/18/18/670caba5-d471-41a3-abed-ad688a6dee63.jpeg","author":"Jordi Bedmar","type":"0","location":"0","weight":179018}

En l’edició d’enguany, la primera després de la pandèmia, les empreses guardonades han estat: AD Masanés, de Tàrrega, que comercialitza recanvis per a automoció; Cartaes Tàrrega, dedicada a la inserció sociolaboral de persones en risc d’exclusió; Comercial Sans, establiment comercial d’electrodomèstics, també de Tàrrega; Cooperativa d’Ivars, agroalimentària d’Ivars d’Urgell; Grup Jové Balasch, d’Agramunt, dedicat a diferents vessants de negoci, metal·lúrgic i vinícola, i Pifarré 1911, de Bellpuig, que produeixen dolços i xocolata.