El president, durant l'acte

President Aragonès: "Hem d'avançar en la reindustrialització amb ambició, innovació i compromís amb el medi ambient"

query_builder   6 juny 2023 19:32

event_note Nota de premsa

President Aragonès: "Hem d'avançar en la reindustrialització amb ambició, innovació i compromís amb el medi ambient"

  1. El cap de l’Executiu ha inaugurat a Tarragona la nova planta de clor de Covestro, que ha suposat una inversió d’uns 200 milions d’euros

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha posat de relleu aquesta tarda la importància de la indústria per al país i ha assegurat que “hem d’anar avançant en la reindustrialització de Catalunya amb ambició, amb innovació i amb un treball inequívoc de compromís amb la sostenibilitat i amb el medi ambient”. “Així és com aconseguirem que Catalunya torni a ser de nou una de les economies més industrialitzades d’Europa”, ha reblat.

El president i els directius de Covestro han inaugurat la nova planta amb una obertura simbòlica de vàlvula de clor (autor: Jordi Bedmar)
El president i els directius de Covestro han inaugurat la nova planta amb una obertura simbòlica de vàlvula de clor (autor: Jordi Bedmar)
{"name":"2023/06/06/19/44/605af08a-78cd-4458-b317-79f7a7b44b1e.jpeg","author":"Jordi Bedmar","type":"0","location":"0","weight":162340}

El cap de l’Executiu ha pronunciat aquestes paraules durant la inauguració de la nova planta de producció de clor de Covestro a Tarragona, un projecte que ha suposat una inversió d’aproximadament 200 milions d’euros i la creació de 50 nous llocs de treball. Covestro és un dels principals fabricants mundials de materials polimèrics d’alta qualitat i els seus components.

Pere Aragonès ha mostrat el seu agraïment i satisfacció per “aquesta nova aposta de Covestro per Catalunya”. I ha recordat que aquesta empresa, al llarg dels anys, “ha mostrat un clar compromís amb el nostre país, amb quatre centres arreu de Catalunya, que donen feina a mig miler de treballadores i treballadors”. “Teniu el Govern al vostre costat en aquest camí de generació de prosperitat compartida”, ha assenyalat.

El president, durant la seva intervenció en l'acte (autor: Jordi Bedmar)
El president, durant la seva intervenció en l'acte (autor: Jordi Bedmar)
{"name":"2023/06/06/19/50/779874eb-9b90-4244-a1d4-94260826eee4.jpeg","author":"Jordi Bedmar","type":"0","location":"0","weight":70944}

La posada en marxa d’aquesta nova planta permetrà a Tarragona disposar d’un subministrament eficient, independent i permanent de clor i sosa càustica, dos elements indispensables per a la indústria química, a més de ser una matèria primera clau per a molts altres sectors estratègics. Aquest projecte de creixement de Covestro a Tarragona ha comptat amb el suport d'ACCIÓ, l'agència per a la competitivitat de l'empresa del Departament d'Empresa i Treball.

En l’acte també ha intervingut la CCO global de Covestro, Sucheta Govil, Chief Commercial Officer de Covestro, i el director general de la companyia a l’estat, Andrea Firenze. Han acompanyat el president Aragonès el delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Àngel Xifré, i el secretari d’Empresa i Competitivitat i conseller delegat d'ACCIÓ, Albert Castellanos.

4  

Imatges

Inauguració de la nova planta de producció de clor de Covestro (fotografia 1)

Inauguració de la nova planta de producció de clor de Covestro (fotografia 1) 423987

Inauguració de la nova planta de producció de clor de Covestro (fotografia 2)

Inauguració de la nova planta de producció de clor de Covestro (fotografia 2) 435842

Inauguració de la nova planta de producció de clor de Covestro (fotografia 3)

Inauguració de la nova planta de producció de clor de Covestro (fotografia 3) 810452

Inauguració de la nova planta de producció de clor de Covestro (fotografia 4)

Inauguració de la nova planta de producció de clor de Covestro (fotografia 4) 691447

undefined
undefined
undefined
undefined