1. El titular d’Empresa i Treball ha destacat que amb la celebració d’aquest esdeveniment el pròxim cap de setmana, el Circuit de Catalunya tornarà a ser “el centre del món”


El conseller d’Empresa i Treball i president del Circuit de Barcelona-Catalunya, Roger Torrent i Ramió, ha assegurat avui que “la celebració del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP vol dir continuar acollint les millors competicions i avançar en la implantació del Pla Estratègic”.

Ho ha dit en la presentació del Gran Premi, que se celebrarà a les instal·lacions de Montmeló (Vallès Oriental) els dies 1,2 i 3 de setembre, on Torrent ha destacat que amb aquest esdeveniment Catalunyatornarà a ser “el centre del món”.

El responsable d’Empresa i Treball ha recordat l’aposta que s’ha fet per “millorar el Circuit i continuar amb la celebració de diferents competicions amb una infraestructura més sostenible i que beneficiï als pilots, a l’espectacle i a l’experiència del públic”.

En l’acte de presentació també hi han participat el conseller delegat de Dorna Sports, Carmelo Ezpeleta Peidro; el director general del Circuit de Barcelona-Catalunya, Josep Lluís Santamaría Romero, i els pilots Marc Márquez Alentà, i Aleix Espargaró, entre altres.


Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

  1. Twitter @empresacat | Twitter @treballcat