Aula del futur

El Govern aprova l'adhesió al conveni amb Samsung per implantar el projecte "Aula del Futur"

query_builder   5 setembre 2023 15:37

event_note Nota de premsa

El Govern aprova l'adhesió al conveni amb Samsung per implantar el projecte "Aula del Futur"

  1. El Departament d'Educació, a través d’un conveni promogut entre el Ministeri d’Educació i l’empresa tecnològica, disposarà d’equipament tecnològic destinat a la millora de l’aprenentatge de l’alumnat

El Govern ha aprovat l’adhesió al conveni amb l’empresa tecnològica Samsung per tal d’implantar el projecte “Aula del Futur”. Aquest és un dels acords que el Departament d'Educació subscriurà amb sis empreses especialitzades per disposar d’equipament tecnològic destinat a la millora de l’aprenentatge de l’alumnat.

Els convenis, promoguts pel Ministeri d’Educació i Formació Professional, tenen per objectiu que les empreses proporcionin el material tecnològic per a desenvolupar metodologies didàctiques en el marc del projecte “Aula del Futur”.

El projecte “Aula del Futur” facilitarà la reflexió i avaluació dels centres educatius pel que fa a la creació i gestió d’espais innovadors d’aprenentatge. Alhora permetrà inspirar i formar docents en l’ús d’espais innovadors d’aprenentatge que incloguin l'ús de tecnologies digitals per afavorir els processos d'ensenyament i aprenentatge.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined