Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses de Catalunya (IMLCFC).

El Govern aprova un increment salarial per als metges forenses de 438,116 euros

query_builder   24 setembre 2023 09:00

event_note Nota de premsa

El Govern aprova un increment salarial per als metges forenses de 438,116 euros

També s’ha regularitzat les retribucions d’auxilis, gestors i tramitadors judicials de l’Institut de Medicina Legal

El Govern ha acordat regular les retribucions de tots els cossos generals adscrits a l’Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses de Catalunya (IMLCFC), fet que comporta una millora retributiva per a tots pels metges forenses de 438,116 euros incloses les cotitzacions a la seguretat social. Es dona resposta a una de les reclamacions històriques d’aquest col·lectiu. Pel que fa a la resta de cossos generals que presten servei a l’IMLCFC –auxilis, gestors i tramitadors judicials– les retribucions corresponents es veuen millorades o bé regularitzades, d’acord amb la normativa vigent.

La implementació d’aquestes millores, a través de la modificació de la Relació de llocs de treball (RLT), avancen en la voluntat del Departaments de Justícia, Drets i Memòria de reconèixer la tasca que es duu a terme des de l’IMLCFC i de les persones que hi treballen, com a peça essencial de la prestació del servei públic de la Justícia.

Aquest Acord, pel la qual s’aproven els complements específics de la relació de llocs de treball del personal al servei de l’Administració de justícia a Catalunya de l’IMLCFC, s’ha aprovat aquest passat dimarts 19 de setembre, després que la proposta d’Acord fos informada favorablement per la Comissió Tècnica de la Funció Pública i vista pel Consell Tècnic.

La Mesa de negociació del personal al servei de l’Administració de Justícia de data 6 de juliol va tractar la proposta de modificació de les retribucions, que va ser aprovada per totes les organitzacions sindicals.

1  

Imatges

Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses de Catalunya (IMLCFC).

Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses de Catalunya (IMLCFC). 225746

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined