1. La vicepresidenta del Govern ha inaugurat les obres de remodelació de dues de les principals vies de Tivissa i la nova Oficina de Turisme del municipi
  2. Les actuacions s’han dut a terme amb el finançament del Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOSC) que impulsa la Generalitat de Catalunya


La vicepresidenta del Govern, Laura Vilagrà Pons, ha participat en la inauguració de la remodelació del carrer del Portell i de la Pujada de l’Empedrat. Unes obres que han comptat amb una subvenció del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) de 171.769,83 euros, i que milloraran el dia a dia de la ciutadania. Durant la seva intervenció, la vicepresidenta ha explicat que “el Govern està sempre al costat dels ajuntaments per donar sortida a projectes emblemàtics com el d’avui a Tivissa”, i ha afegit que tot i que “és important posar en valor el patrimoni i tota la vàlua que té el municipi, també ho és mantenir en bon estat els seus carrers”.

En el cas del carrer del Portell s’ha renovat el paviment antic i s’ha marcat la zona on hi havia les dues antigues portes de la muralla seguint les directrius generals del Pla Director per la renovació i millora de l’espai públic del centre històric de Tivissa. També s’ha realitzat una millora de l’estat dels serveis públics, en concret de la xarxa d’aigües pluvials. Pel que fa a la Pujada de l’Empedrat, s’ha asfaltat i s’ha enjardinat la zona.

Més tard, la vicepresidenta Vilagrà, acompanyada de la directora general de Turisme, Marta Domènech Tomàs, han visitat la nova Oficina de Turisme. Per la vicepresidenta, “Tivissa, des del punt de vista patrimonial i arquitectònic, és un municipi molt rellevant i singular”.

Per la seva banda, la directora general de Turisme ha reivindicat “la tasca de les oficines de turisme, distribuïdes arreu del territori, que juguen un paper fonamental en la imatge i el record que s'emporten els nostres visitants. Són elements dinamitzadors de l’activitat econòmica del territori i del seu teixit empresarial”.

4  

Imatges

La vicepresidenta Vilagrà visita Tivissa

La vicepresidenta Vilagrà visita Tivissa 617517

La vicepresidenta Vilagrà visita Tivissa

La vicepresidenta Vilagrà visita Tivissa 629950

La vicepresidenta Vilagrà visita Tivissa

La vicepresidenta Vilagrà visita Tivissa 604770

La vicepresidenta Vilagrà visita Tivissa

La vicepresidenta Vilagrà visita Tivissa 644798