1. La llista de centres inclou totes les etapes i tipologies, i s’ha dissenyat de forma descentralitzada


  1. Les visites a l’escola Salvador Dalí de Figueres i l’institut Ramon Berenguer IV de Cambrils es faran coincidint amb els inicis de cursos de l’etapa obligatòria, el 9 de setembre, i postobligatòria, el 12


La consellera d’Educació i Formació Professional, Esther Niubó, farà una primera ronda de visites institucionals a centres educatius catalans aquest mes de setembre, amb l’objectiu de conèixer-los de primera mà, reunir-se amb els seus equips directius i escoltar els seus neguits i demandes. 


La consellera visitarà centres de diverses comarques i tipologies durant les primeres setmanes del curs 2024-2025, per reunir informació variada i de tot el territori. Niubó vol reforçar, així, la proximitat entre l’Administració educativa i els centres de totes les etapes i començar el primer curs escolar de la legislatura recorrent-ne una selecció; una activitat que mantindrà durant tot el mandat en virtut de les seves atribucions com a titular del Departament.


La ronda de visites començarà dilluns, 9 de setembre, primer dia del curs a l’etapa obligatòria, a l’Escola Salvador Dalí de Figueres, juntament amb el president de la Generalitat, Salvador Illa. L’endemà, 10 de setembre, Niubó es desplaçarà a l’Escola Bressol Municipal Casa del Molí i a l’Escola Bressol La Florida, totes dues de l’Hospitalet de Llobregat. El 12 de setembre, primer dia del curs a l’etapa postobligatòria, la consellera visitarà l’institut Ramon Berenguer IV de Cambrils. 


Posteriorment, el dilluns 16 Niubó visitarà l’escola d’art municipal Leandre Cristòfol de Lleida i l’escola El Segrià de la partida de Llívia (Lleida), que forma part de la ZER Horta de Lleida. Finalment, la titular d’Educació i Formació Professional clourà la ronda de visites el 23 de setembre a l’Escola Oficial d’Idiomes d’Igualada.


Llista de visites:

Dilluns 9 de setembre: Escola Salvador Dalí (Carrer del Compositor Serra, 9. Figueres)

Dimarts 10 de setembre: Escola Bressol Municipal Casa del Molí (Carrer Amapolas, 41. L'Hospitalet de Llobregat) i Escola Bressol La Florida (Avinguda de la Primavera, 105B. L’Hospitalet de Llobregat).

Dijous 12 de setembre: Institut Ramon Berenguer IV (Carrer Bertran de Cambrils, 3. Cambrils)

Dilluns 16 de setembre: Escola d’art municipal Leandre Cristòfol (Carrer La Palma, 12. Lleida) i Escola El Segrià (Carrer Gran, 58. Partida de Llívia, Lleida)

Dilluns, 23 de setembre: Escola Oficial d’Idiomes d’Igualada (Avinguda de Barcelona, 105. Igualada)


7 de setembre de 2024