El president Mas durant la inauguració de la nova muntanya russa de PortAventura

Artur Mas: "PortAventura ha estat una història d'èxit que ha generat llocs de treball"

query_builder   12 maig 2012 18:20

event_note Nota de premsa

Artur Mas: "PortAventura ha estat una història d'èxit que ha generat llocs de treball"

  • El cap de l’Executiu afirma que “quan a Catalunya ens ho proposem, les coses es fan bé”

 

  • El president ha inaugurat Shambhala, la muntanya russa més alta d’Europa
 
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat avui durant la inauguració de Shambhala, la muntanya russa més alta d’Europa, que “PortAventura és una història d’èxit” i ha subratllat  que “val la pena recordar-ho amb la perspectiva que donen els anys”.
 
El cap de l’Executiu ha explicat que durant molt de temps “es va discutir com ara es discuteixen d’altres coses si valia la pena o no fer-lo”, però ha assegurat que “de tots els exemples que hi ha hagut a l’Estat espanyol d’inversions d’aquest tipus, l'única que sobreviu, que va endavant i que és un punt de referència pel turisme, pel lleure i pel moviment econòmic és PortAventura”, perquè “de tots els exemples altres apostes com aquestes, en d’altres llocs, han fracassat”- ha reblat.
 
Artur Mas, acompanyat de la seva esposa, Helena Rakosnik; el conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Collell, i el secretari de Govern de la Generalitat, Germà Gordó, s’ha mostrat esperançat que la nova atracció que ha inaugurat avui, “sigui el ganxo que tots esperem perquè vingui molta gent”.
 
Durant la seva intervenció, el president ha destacat que apostes com l’ha que ha fet Port Aventura “si estan ben fetes ajuden molt a l’economia local i del país i ajuden a crear llocs de treball”.
 
El president ha conclòs la seva intervenció mostrant-se convençut que “l’aposta de PortAventura seguirà sortint bé” i  ha afegit que això demostra que “a Catalunya, quan ens ho proposem, les coses es fan bé”. Artur Mas ha aprofitat per anunciar que el Parc té plans d’inversió de futur i novetats per a l’any vinent.
 
Després del seu viatge inaugural, el president Mas ha recomanat fer-hi un viatge “a tothom a qui agradi les descàrregues d’adrenalina”.  Ha explicat que “la primera sensació es té pujant” i ha recomanat que un cop s’arriba a dalt “el millor que es pot fer és carregar els pulmons d’aire, tancar els ulls i cridar”. Artur Mas també ha aprofitat per ressaltar la seguretat de la nova atracció, que considera “fonamental”.

2  

Imatges

El president Mas ha inaugurat el Shambhala a Port Aventura

El president Mas ha inaugurat el Shambhala a Port Aventura 1166

El president Mas ha inaugurat el Shambhala a Port Aventura 3

El president Mas ha inaugurat el Shambhala a Port Aventura 3 1090

1  

Fitxers adjunts

El president Mas ha inaugurat el Shambhala a Port Aventura

El president Mas ha inaugurat el Shambhala a Port Aventura
JPG | 818

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined