Mas a Mango

President Mas: "Empreses com Mango marquen el futur de la indústria tèxtil catalana"

query_builder   30 maig 2012 23:18

event_note Nota de premsa

President Mas: "Empreses com Mango marquen el futur de la indústria tèxtil catalana"

  •  El cap de l’Executiu ha presidit aquesta nit la IV edició dels Mango Fashion Awards
El president de la Generalitat amb el president de Mango, durant el lliurament dels Mango Fashion Awards
El president de la Generalitat amb el president de Mango, durant el lliurament dels Mango Fashion Awards
El president de la Generalitat, acompanyat de la seva esposa, Helena Rakosnik, ha presidit aquesta nit l’entrega de la IV edició dels Mango Fashion Awards, que premien la projecció internacional de joves talents de la moda.
 
Durant l’acte, el cap de l’Executiu ha assenyalat que “empreses com Mango marquen el futur de la indústria tèxtil catalana” i ha destacat el paper del president de la companyia, Isak Andic, a qui ha qualificat com “un dels agents de canvi d’aquest sector”. El cap de l’Executiu li ha agraït la seva “valentia i creativitat” i ha assegurat sentir-se “molt agraït de tenir un emprenedor d’aquesta talla al nostre país”.
 
En aquesta línia, el president Mas ha explicat que “fa uns anys es parlava que la indústria tèxtil desapareixeria”, però ha subratllat que “ha estat només una profunda transformació”, ja que “personatges com el mateix Andic o la dissenyadora Carolina Herrera demostren que, en moments que no són fàcils, hi ha gent i empreses que fan les coses bé”.
 
Durant la gala, el dissenyador tailandès Wisharawish Akarasantisook ha estat proclamat guanyador de la IV edició dels Mango Fashion Awards, dotat amb 300.000 euros.
 
El projecte compta amb el recolzament de cinc de les escoles més prestigioses d’Europa com són la Central Saint Martins School of Art and Design, de Londres; l’Institut Français de la Mode, de París; l’Istituto Marangoni, de Milà; la Royal Academy os Fine Arts, d’Anvers, i l’Escola Superior de Disseny de Barcelona.
 
A l’acte, que s’ha celebrat al Museu Nacional d’Art de Catalunya, hi ha assistit la model Kate Moss, actual imatge de la marca i membre del jurat. Com a autoritats, a més del president hi han estat presents la presidenta del Parlament, Núria de Gispert; l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i el president de Mango, Isak Andic.

1  

Imatges

Mango Fashion Awards

Mango Fashion Awards 327

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined