Fiatc

President Mas: "Si algú al conjunt de l'Estat pot tornar a posar de moda l'economia productiva és Catalunya"

query_builder   11 juny 2012 21:43

event_note Nota de premsa

President Mas: "Si algú al conjunt de l'Estat pot tornar a posar de moda l'economia productiva és Catalunya"

  • El cap de l’Executiu ha inaugurat a Sant Cugat del Vallès el conjunt residencial per a gent gran Cugat Natura, promogut per una filial de FIATC, i el nou centre corporatiu de Banc Sabadell
 
  • Respecte al rescat del sistema financer espanyol, el president ha dit que “avui toca analitzar les decisions, però també quines haurien estat les conseqüències si no hagués passat

 

El president Mas, durant la visita al nou edifici de Banc Sabadell
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha apostat avui per “tornar a posar de moda el concepte de l’economia productiva”, després de molts anys marcats per l’economia especulativa, i ha assegurat que en aquests moments “si algú al conjunt Estat pot agafar relleu i tornar a posar de moda el concepte economia productiva és Catalunya”.
 
El cap de l’Executiu ha inaugurat aquesta tarda a Sant Cugat del Vallès el nou centre corporatiu de Banc Sabadell i el centre residencial per a gent gran Cugat Natura, promogut per l’empresa Inverfiatc, filial de la mútua FIATC Assegurances. En tots dos actes, el president ha posat tant la mútua FIATC com Banc Sabadell com a exemples d’entitats “que s’ocupen d’allò que finalment fa funcionar un país, que és la seva economia productiva”. Artur Mas ha assenyalat, en aquest sentit, que a Catalunya “tenim una gran responsabilitat”.
 
 
Rescat del sistema financer
Durant la inauguració del nou edifici amb el qual s’amplia i reorganitza el centre corporatiu de Banc Sabadell, el cap del Govern s’ha referit al rescat del sistema financer espanyol i ha assenyalat que “avui toca analitzar les conseqüències de les decisions, però també toca analitzar quines haurien estat les conseqüències si no hagués passat”.
 
El cap de l’Executiu ha assenyalat que “la sensació que pot quedar és que altres ho van fer abans i, a més, ho van poder fer sols” i ha dit que quan un país “té problemes molt grans, com Espanya, és millor encarar-los i resoldre’ls de pressa perquè, si no, les conseqüències són pitjors”.
 
El president de la Generalitat ha apostat per analitzar les conseqüències del rescat “buscant la part positiva” perquè “si només ens fixem en la part negativa ens posarem cendra a sobre” i ha afegit que “necessitem tornar a encarar el futur amb una mica més de confiança”.
 
A tots dos actes hi han assistit l’alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, Mercè Conesa, i el delegat territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona, Salvador Jorba. En la inauguració del conjunt residencial ha acompanyat al president el conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries.
 
El conjunt Cugat Natura, que disposa de 172 places residencials, 25 places de centre de dia i 32 apartaments amb serveis, ha estat promogut per l’empresa Inverfiatc, filial de la mútua FIATC Assegurances. El centre té una superfície total de més de 19.000 metres quadrats. Amb la posada en marxa d’aquest centre residencial s’han creat 92 llocs de treball nous.
 
El centre corporatiu de Banc Sabadell s’ha ampliat i reorganitzat amb aquest nou edifici i nous equipaments que complementen els que ja estaven en funcionament des de fa nou anys. El nou edifici, amb una superfície de 7.000 metres quadrats, és una torre d’oficines de cinc plantes, que permetrà guanyar espai per a oficines i nous serveis. El projecte d’ampliació va ser encarregat a l’estudi Bach Arquitectes.
 

2  

Imatges

Centre corporatiu del Banc de Sabadell

Centre corporatiu del Banc de Sabadell 555

Centre FIATC

Centre FIATC 373

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined