President

President Mas: "És important que ens conjurem per donar publicitat a totes les coses positives que està fent el nostre país"

query_builder   12 juny 2012 22:18

event_note Nota de premsa

President Mas: "És important que ens conjurem per donar publicitat a totes les coses positives que està fent el nostre país"

  • El cap del Govern ha visitat la Cava Nova de Parxet, a Avinyonet del Penedès, i els ha posat com a exemple “d’empresa que fa les coses bé”
El president Mas visita la vinya de la nova cava de Parxet, acompanyat de Ramon Raventós pare i fill
El president Mas visita la vinya de la nova cava de Parxet, acompanyat de Ramon Raventós pare i fill
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha destacat aquesta tarda la importància que “tots plegats ens conjurem per donar publicitat, per fer propaganda en el millor sentit de la paraula, de totes aquelles coses positives que està fent el nostre país, que són moltes”.
 
El cap de l’Executiu ha pronunciat aquestes paraules durant la visita que ha fet a la Cava Nova de Parxet a la Finca de Montargull a Sant Sebastià dels Gorgs (Avinyonet del Penedès). Artur Mas ha donat les gràcies a Parxet “per l’exemple que doneu de cara a la gent que pot pensar que el panorama és gris o negre”.
 
El cap del Govern ha recordat que “quan lluites pots perdre o guanyar, però quan no lluites ja has perdut” i ha afegit que “estem en aquesta cruïlla en què no ens queda més remei que lluitar, no tirar la tovallola, intentar seguir endavant, fer-ho el millor possible”. “Sabem que lluitant podem guanyar i és la nostra obligació col·lectiva, perquè un país es fa amb la suma d’esforços i de voluntats i de projectes de moltíssima gent”, ha reblat.
 
El president ha visitat la Cava Nova de Parxet acompanyat de la seva esposa, Helena Rakosnik. També hi han assistit l'alcalde d'Avinyonet del Penedès, Oriol de la Cruz Marcè; el conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí; el conseller delegat de Parxet, Ramon Raventós i Basagoiti, i el president de Parxet, Ramon Raventós Saenz, entre d'altres.
 
La Cava Nova de Parxet, que té accés al control vinícola de 120 hectàrees, està gestionada en règim d’agricultura ecològica. La instal·lació té 6.500 metres quadrats i el 90% de la superfície construïda està soterrada i dissenyada amb criteris de sostenibilitat, eficiència energètica, control de temperatures i integració paisatgística. Les naus de criança estan soterrades entre 10 i 17 metres sota el nivell de les vinyes i disposen d’espais de 8 metres d’alçada. La nova cava, que permet incrementar la capacitat de criança de Parxet, ha representat una inversió de cinc milions d’euros, entre finca agrícola, naus d’elaboració, criança, desgorjament i tiratge.

1  

Imatges

El president visita la vinya de Parxet

El president visita la vinya de Parxet 683

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined