Inauguració exposició de Laiguana

President Mas: "Jaume de Laiguana és l'exemple d'un denominador comú del nostre país: el talent"

query_builder   28 febrer 2013 22:03

event_note Nota de premsa

President Mas: "Jaume de Laiguana és l'exemple d'un denominador comú del nostre país: el talent"

  • El cap del Govern ha inaugurat aquest vespre, al Palau Robert de Barcelona, una mostra retrospectiva d’aquest director d’art, realitzador i fotògraf català
Inaugurqació mostra Jaume de Laiguana
El president Mas i la seva esposa amb l'autor de la mostra, Jaume de Laiguana
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha destacat el fotògraf Jaume de Laiguana com “un dels exemples d’un denominador comú del nostre país, que és el talent”. Artur Mas, que ha inaugurat aquest vespre una mostra retrospectiva d’aquest artista català, al Palau Robert de Barcelona, ha atribuït al “pòsit cultural de fa segles que tenim a casa nostra”, el fet que a Catalunya ”hi hagi gent de primer nivell com Jaume de Laiguana”. 
 
En el decurs del seu parlament inaugural, el cap de l’Executiu ha lloat la professionalitat del fotògraf català, a qui ha descrit com un artista “que té sensibilitat, gust, bon ofici, i fa de la seva professió una eina eficaç”, i ha agraït “la seva contribució de primera línia a l’art fotogràfic del país”.
 
Artur Mas ha recordat també, en un altre moment de la seva intervenció, la relació professional mantinguda amb Jaume de Laiguana, qui ha fotografiat el president durant la campanya electoral.
 
Jaume de Laiguana. Exposició fotogràfica. Retrospectiva 11997-2012 és una mostra organitzada per la Generalitat de Catalunya, al Palau Robert de Barcelona, que romandrà oberta al públic fins al 26 de maig. L’exposició compta amb 158 fotos de gran format, escollides pel seu autor, i que dóna a conèixer la seva trajectòria professional, amb una particular visió estètica i un clar compromís social.
 
El president Mas ha estat acompanyat en l’acte inaugural per la seva esposa, Helena Rakosnik; pel propi fotògraf, Jaume de Laiguana, i pel director general d’Atenció Ciutadana i Difusió, Ignasi Genovés. També hi han assistit alguns dels personatges que han treballat amb Jaume de Laiguana, com és el cas de la cantant colombiana Shakira.
 

2  

Imatges

El president i la seva esposa amb Jaume de Laiguana

El president i la seva esposa amb Jaume de Laiguana 363

El president Mas saludant la cantant Shakira

El president Mas saludant la cantant Shakira 403

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined