govern

Germà Gordó destaca "el treball, constància, solvència i compromís" de Caixa Guissona en el seu 50è aniversari

query_builder   5 maig 2013 20:20

event_note Nota de premsa

Germà Gordó destaca "el treball, constància, solvència i compromís" de Caixa Guissona en el seu 50è aniversari

  • El titular de Justícia posa com a exemple els valors de l’equip humà de Caixa Guissona per fer front a la situació actual perquè “han exercit la seva funció des del rigor i no s’han deixat arrossegar per modes ni per ambicions a curt termini”
El conseller de Justícia, Germà Gordó, ha estat l'encarregat de cloure els actes de celebració del 50è aniversari de Caixa Guissona, que han tingut lloc aquesta tarda al pavelló poliesportiu de Guissona. En el seu parlament, el titular de Justícia ha posat de manifest que l'entitat “ha sabut alimentar-se dels ingredients que han estat la base de la seva recepta al llarg d'aquests últims 50 anys: treball, constància, solvència i compromís”. El titular de Justícia ha fet una crida als valors de Caixa Guissona perquè “ens han de permetre superar la situació econòmica que viu el conjunt del país”.
 
“En uns moments econòmics difícils, i en els quals el món financer és vist amb recel, destaca una entitat com Caixa Guissona”, ha dit el conseller Gordó, que ha lloat que l'equip humà dels darrers 50 anys hagi estat “exemple d'aquelles entitats que han exercit la seva funció des del rigor i que no s'han deixat arrossegar per modes ni per ambicions a curt termini”.
 
Gordó ha explicat que per afrontar aquesta situació cal incentivar l'activitat econòmica. “Ens cal que el sector privat creixi i es desenvolupi. I, per fer-ho, ens calen empreses amb la trajectòria i els valors de Caixa Guissona”, ha asseverat.
 
En aquest mateix sentit, i davant més de 2.000 persones que omplien el poliesportiu de Guissona, el conseller Gordó ha afegit que “Catalunya ha de poder decidir en els aspectes clau que afecten la seva economia”. Germà Gordó ha especificat que “no és tan sols el Govern o el Parlament qui no pot decidir”. Segons Gordó, “és el conjunt de la societat catalana la que no pot decidir en aspectes clau que afecten l'activitat econòmica”.
 
Durant la seva intervenció, el conseller Gordó també ha recordat la deslleialtat amb què actua el Govern de l'Estat envers Catalunya, fent recaure la major part de l'ajust sobre el Govern de la Generalitat. En aquesta direcció, Germà Gordó ha afirmat que “Catalunya ha de tenir la mateixa capacitat de decisió que qualsevol altra nació europea, ni més ni menys”. I, alhora, Gordó ha especificat que aquesta capacitat ha de servir per a la “defensa dels nostres interessos, del nostre model de societat, de les nostres empreses i de la gent que viu i treballa a Catalunya”.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined