Patinatge

President Mas: "Catalunya ha d'agafar les actituds de l'esport per sortir-se'n: fer pinya, tenir l'objectiu clar, posar-hi esforç i creure-hi molt"

query_builder   30 maig 2013 19:36

event_note Nota de premsa

President Mas: "Catalunya ha d'agafar les actituds de l'esport per sortir-se'n: fer pinya, tenir l'objectiu clar, posar-hi esforç i creure-hi molt"

  • El cap de l’Executiu ha rebut al Palau els clubs catalans de patinatge artístic que van fer podis en categories absolutes al Campionat d’Europa i l’equip d’hoquei patins del Club d’Esports Vendrell
El president conversa amb algunes de les patinadores del Reus Deportiu
El president conversa amb algunes de les patinadores del Reus Deportiu
El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat del secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, ha rebut al Palau els clubs catalans de patinatge artístic que van assolir podis en categories absolutes al Campionat d’Europa d’aquesta modalitat, celebrat a Mòdena, Itàlia, a principis del mes de maig: el Club Patinatge Artístic d’Olot; el Reus Deportiu; el Patinatge Artístic Blanes FP i el Club de Patinatge Artístic Sant Celoni. També hi ha assistit l’equip d’hoquei patins del Club d’Esports Vendrell, que enguany ha guanyat la Copa del Rei i la Copa CERS, una fita històrica per al club.
 
En el parlament dirigit als esportistes, el cap de l’Executiu ha lloat tota la feina feta i els objectius assolits i ha assegurat que, avui, Catalunya ha de seguir els mateixos valors que ells demostren per tirar endavant. “Perquè el país se’n surti ha de fer igual que els vostres clubs, fer pinya, tenir l’objectiu clar, posar-hi molt d’esforç, creure-hi molt i, si pot ser, tenir una mica de sort”, ha declarat.
 
El president els ha agraït el fet de “portar el nom i la bandera de Catalunya a dalt de tot, a nivell internacional” i també el fet que el país sigui reconegut “pels seus valors, que en gran part són els de l’esport i, en concret, els de l’esport amateur, que mou passions, companyonia i pinya”.
 
Davant d’un panorama econòmic actual que no és fàcil, el president ha subratllat que el que sí que es pot i farà el Govern “és donar suport institucional i dir-vos que ens teniu al vostre costat, que volem que sigueu coneguts i reconeguts i que valorem tot el que feu”. En aquest sentit, el president ha assegurat que l’esforç d’aquests joves esportistes ha de ser un “punt de referència de cara al futur per a molta altra gent del nostre país”.
 
La recepció als clubs s’ha fet al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat, l’espai més emblemàtic de la institució i, com ha fet notar el president, el lloc on se celebren els actes més solemnes i rellevants. Un espai escollit perquè “els clubs més modestos, que a vegades no teniu ocasió de ser tan coneguts de cara a l’opinió pública, tingueu un tracte igual que els equips dels esports amb més difusió”, ha remarcat el president.
 
En el Campionat d’Europa de patinatge artístic celebrat aquest mes de maig a Itàlia, el Club de Patinatge Artístic d’Olot es va endur l’or en la modalitat de xou gran, mentre que el Reus Deportiu es va classificar en la tercera posició (la mateixa posició que també va assolir en la modalitat de quartets). En la categoria de xou petit, el Blanes es va proclamar guanyador i el Sant Celoni va acabar com a tercer classificat.

6  

Imatges

Hoquei Club d'Esports Vendrell

Hoquei Club d'Esports Vendrell 501

Club de Patinatge Artístic Olot

Club de Patinatge Artístic Olot 458

Reus Deportiu

Reus Deportiu 438

Equip d'hoquei patins del Club d'Esports Vendrell

Equip d'hoquei patins del Club d'Esports Vendrell 448

Patinatge Artístic Blanes FP

Patinatge Artístic Blanes FP 406

Club de Patinatge Artístic Sant Celoni.

Club de Patinatge Artístic Sant Celoni. 439

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined