INDÚSTRIA

L'empresa catalana iVascular obrirà un nou centre de producció de dispositius mèdics a Sant Vicenç dels Horts, creant 27 llocs de treball

query_builder   29 juny 2014 11:00

event_note Nota de premsa

INDÚSTRIA

L'empresa catalana iVascular obrirà un nou centre de producció de dispositius mèdics a Sant Vicenç dels Horts, creant 27 llocs de treball

·        iVascular dissenya i produeix dispositius mèdics avançats per al tractament de malalties cardiovasculars, que després es comercialitzen a hospitals de tot el món.
 
·        L’entrada en funcionament de les noves instal·lacions, de 500 m2, permetrà a la companyia desenvolupar nous productes i augmentar el volum de producció de la planta del Baix Llobregat.
 
·        El projecte d’inversió ha comptat amb el suport de la Generalitat a través d’ACCIÓ.
 
 
L’empresa catalana iVascular, que desenvolupa dispositius i teràpies mèdiques per al tractament de malalties del sistema cardiovascular, obrirà una nova planta a Sant Vicenç dels Horts per desenvolupar nous productes i augmentar el volum de producció de la companyia. L’obertura de les noves instal·lacions, de 500 m2, suposarà la creació de 27 nous llocs de treball qualificats, que se sumaran als 50 actuals.
 
El projecte d’inversió ha comptat amb el suport de la Generalitat a través d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Ocupació.
 
Pel director comercial de la companyia, Mark Pruefert aquest nou projecte consolida iVascular com un referent a nivell mundial”. A banda d’augmentar la capacitat de producció, la inversió permetrà a l’empresa adquirir la maquinària necessària per fer més eficients els processos de fabricació actuals i desenvolupar nous productes, com ara catèters, un dispositiu que permet restablir el flux sanguini en artèries ocloses.
 
A les instal·lacions d’iVascular, que va néixer a Sant Vicenç dels Horts el 2010, es duu a terme tot el procés de fabricació d’aquests instruments, des de l’R+D i disseny inicial fins a la producció dels dispositius. Després es comercialitzen a hospitals de tot el món.
 
Segons Pruefert, “per una nova empresa emergent dins el sector mèdic, com iVascular, és fonamental invertir amb convicció en el desenvolupament i innovació de nous productes, que aportin una millora respecte al que el professional de la salut té disponible actualment”.
 
A dia d’avui l’empresa catalana exporta un 52% dels seus productes a altres països, comercialitzant-los a Europa, Àsia, Amèrica del Sud, Canadà i al Pròxim Orient. De cara el futur, la companyia es marca el repte “d’entrar en un mercat emergent com és el neurovascular i seguir innovant en els mercats actuals coronari i perifèric, així com continuar expandint la presència de la companyia a nous països”, apunta Pruefert.
 
 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined