La consellera Rigau afirma que "l'autèntica educació és la que es transmet amb el cor"

query_builder   19 novembre 2014 16:48

event_note Nota de premsa

La consellera Rigau afirma que "l'autèntica educació és la que es transmet amb el cor"

 
  • Així ho ha dit la titular d’Ensenyament aquest matí, que ha inaugurat la nova escola Vic-Centre

 

Visita Vic
La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, ha afirmat que “l’educació es porta al cor, l’autèntica educació és la que es transmet amb el cor i parteix d’una riquesa que té tothom que és la possibilitat de donar exemple”. “La força de l’educació és l’exemplaritat”, ha afegit. Així ho ha dit la titular d’Ensenyament aquest matí, que ha inaugurat la nova escola Vic-Centre, acompanyada del director general de Centres Públics, Antoni Llobet, i el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a la Catalunya Central, Josep Ramírez.
La consellera Irene Rigau, durant la seva intervenció, ha destacat que “la qualitat és el gust per la feina ben feta” i que “una escola de qualitat és la que fa front a les seves funcions”, una de les quals és fer de pont amb la societat. En aquest sentit, ha dit que “si l’escola organitza aquest pont vol dir que és de qualitat”. També ha declarat que “l’educació en si mateixa és un acte de generositat, és un acte d’estimació i que alhora té retorn”.
 
Així mateix, la titular d’Ensenyament ha manifestat que “ara tenim un bon edifici però el que és indispensable és la qualitat dels docents, així ho han explicat els alumnes, que se senten estimats i que han fet amics”, fent referència als parlaments que han dut a terme tres alumnes de l’escola, en què han explicat les seves vivències a l’escola. Els alumnes de 3r, 4t i 5è de primària també han ofert una actuació musical.

 
Visita Vic 2
El nou centre disposa d’unes aules més àmplies, amb major lluminositat i adaptades a les diferents necessitats dels infants. El pati també s’ha remodelat i s’ha fet més espaiós per tal que els alumnes puguin desenvolupar els seus jocs en els diferents àmbits que ofereix el nou espai.  El centre té una matrícula de 158 alumnes repartits en 8 grups, des de P3 a cinquè de primària, per tant, el proper curs escolar el centre tindrà una línia complerta.
 
19 de novembre de 2014

2  

Imatges

Vic 1

Vic 1 4102

Vic 2

Vic 2 4419

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined