Ensenyament obre demà el període d'inscripció a les escoles oficials d'idiomes per al professorat

query_builder   24 juny 2015 10:00

event_note Nota de premsa

Ensenyament obre demà el període d'inscripció a les escoles oficials d'idiomes per al professorat

 

  • La inscripció serà per als següents idiomes: alemany, àrab, francès, italià, rus i xinès. En total són 392 places
 
  • La inscripció per a l’anglès es farà entre el 10 i el 17 de juliol, i s’ofereixen 1779 places
 
El Departament d’Ensenyament obre demà el període d’inscripció a les escoles oficials d’idiomes per al professorat català. La reserva de places es podrà fer entre el 25 de juny i el proper 7 de juliol per als següents idiomes: alemany, àrab, francès, italià, rus i xinès. D’aquesta manera, Ensenyament reserva dins les activitats de formació en llengües estrangeres, places per a professorat dins els grups ordinaris de les escoles oficials d’idiomes.
 
L’objectiu del Departament és fomentar el coneixement de llengües estrangeres entre els professors catalans en el Marc per al plurilingüisme, per tal que s’aconsegueixi i es difongui entre els alumnes el coneixement i el domini de les llengües en un context cada cop més internacional. És per això que Ensenyament, com a part del pla de formació del professorat, atorgarà matrícula gratuïta al professorat que obtingui una reserva de places el curs 2015-2016, i als docents matriculats dins la reserva de places els cursos anteriors que ha superat el curs i que es matricula del nivell superior.
 
En total són 392 places ofertades a les diferents escoles oficials d’idiomes a Catalunya. D’altra banda, les EOI també oferiran places per a docents en llengua anglesa, però la sol·licitud en aquest cas es farà entre el 10 i el 17 de juliol. En llengua anglesa s’ofereixen un total de 1779 places.
 
 
24 de juny de 2015
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined