El Departament d'Agricultura organitza diverses jornades adreçades al sector agrari els propers dies arreu de Catalunya

Són jornades i seminaris tècnics organitzats dins del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT)

query_builder   21 gener 2016 11:53

event_note Nota de premsa

El Departament d'Agricultura organitza diverses jornades adreçades al sector agrari els propers dies arreu de Catalunya

Són jornades i seminaris tècnics organitzats dins del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT)

 
 
El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) ha organitzat diverses jornades i seminaris tècnics adreçats al sector agrari els propers dies arreu de Catalunya, dins del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT), i col·labora i participa en altres.
 
Divendres, 22 de gener de 2016
16:15 hores
Local Social
Plaça Nova, s/n.
La Granja d'Escarp
 
Dissabte, 23 de gener de 2016
9:30 hores
Parc  de Garbí
Sant Carles de la Ràpita
 
Dimecres, 27 de gener de 2016
9:30 hores
Auditori Roca del Museu del Ter
Passeig del Ter, 2.
Manlleu
 
Dimecres, 27 de gener de 2016
17:15 hores
Biblioteca de Roquetes Mercè Lleixà
Urbanització Torre d’en Gil, s/n.
Roquetes
 
Dijous, 28 de gener de 2016
9:30 hores
Local Social Sant Isidre
Cr. Prolongació del Carrer Parc, s/n.
Gimenells i Pla de la Font (Lleida)
 
Situació del sector oleícola (en el marc de la XIV Fira Intercomarcal de l’Oli)
Divendres, 29 de gener de 2016
10:00 hores
Sala d’Actes de l’Ajuntament
Carrer Major, 88.
Móra la Nova
 
Divendres, 29 de gener de 2015
16:30 hores
Escola Agrària de Manresa
Avinguda Universitària, 4-6 (Edifici UB).
Manresa
 
Dissabte, 30 de gener de 2016
9:05 hores
Seu de la Fundació Emys
Carretera de Santa Coloma de Farners, quilòmetre 21.
Riudarenes
 
D’altra banda, el DARP i la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) organitzen un curs d’Emprenedoria en viticultura i enologia, de 250 hores i que es realitzarà a l’Escola Agrària de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech (Barri d’Espiells, s/n), a Sant Sadurní d’Anoia, en la qual demà divendres, 22 de gener, a les 11:00 hores, se’n farà la sessió informativa, en què es detallarà el programa de l’emprenedoria i se seleccionarà els viticultors interessats a partir de la informació recollida en ella (Document de difusió).
 
L’objectiu del curs és aportar els coneixements i experiències necessaris als joves del sector vitícola, especialment si pensen a comercialitzar el seu producte, per a desenvolupar-se com a empresaris i liderar un projecte propi, viable i de futur. Es tracta de formar i donar suport als emprenedors viticultors interessats a comercialitzar el seu producte, i alhora també debatre entre persones amb inquietuds similars.
 
El curs es desenvoluparà al llarg dels anys 2016 i 2017, comptarà amb experts en cada matèria, els horaris s’adapten per a fer compatible la feina a l’explotació i la formació, i hi haurà sessions d’aula, visites tècniques i grups de treball.
 
A més, també demà divendres, 22 de gener, a partir de les 9:30 hores, l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària (ETSEA) de la Universitat de Lleida (UdL), situada a l’Avinguda Rovira Roure 191, de la capital lleidatana, acollirà la jornada 'Reptes actuals de la transferència tecnològica en Malherbologia ', organitzada per la Societat Espanyola de Malherbologia (SEMh), la UdL i el Servei de Sanitat Vegetal del DARP.
 
Val a dir que, del 25 al 29 de gener, el Local Cultural Sant Llorenç, de Preixana (Carrer Sant Llorenç), serà l’escenari de les ‘V Jornades Agràries de Preixana. Els cereals d'hivern i Demostració de maquinària de treball del sòl i sembra’; i que els dies 25 de gener i 8 de febrer se celebrarà el Seminari tècnic ‘Ús de xarxes socials per a carnissers i flequers enfeinats amb mòbil’, a la seu del Gremi de Flequers Artesans de les Comarques Gironines (Carrer Santa Eugènia 21, entresòl 1a), de Girona.
 
També afegir que el proper 28 de gener, a les 16:30 hores, a la seu d’ACCIÓ a Barcelona, es durà a terme la ‘Presentació de l'anàlisi estratègica del sector de vins i caves i del pla d'actuacions d'INNOVI
 
I finalment, informar que avui dijous, 21 de gener, té lloc la jornada tècnica ‘La poda de la vinya. Principals novetats de l'OCM de la vinya i el vi’, al Casino de La Garriga (El Passeig, 89), d’aquesta població.
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agriculturacat i twitter.com/agriculturacat.
 
 
 
 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined