Joventut comença a adjudicar les 8.124 places de "L'estiu és teu!"

La tipologia d'estades que han acumulat més demanda de places són les que fomenten l'aprenentatge d'idiomes: anglès, francès o alemany

query_builder   7 abril 2016 12:57

event_note Nota de premsa

Joventut comença a adjudicar les 8.124 places de "L'estiu és teu!"

La tipologia d'estades que han acumulat més demanda de places són les que fomenten l'aprenentatge d'idiomes: anglès, francès o alemany

  • El número triat a l’atzar en el sorteig que s’ha celebrat aquest matí ha estat el 1.989, a partir del qual s’iniciarà l’adjudicació de places
  • El 20 d’abril s’inicia el procés d’autoadjudicació de places per aquells participants que no hagin obtingut plaça, així com pels joves no preinscrits
El director general de l’Agència Catalana de la Joventut, Cesc Poch, ha presidit aquest matí el sorteig públic per adjudicar les 8.124 places que s’ofereixen del programa “L’estiu és teu!”, dirigit a infants i joves de 5 a 16 anys. El número escollit a l’atzar, mitjançant el bombo de Loteria de Catalunya, ha estat el 1.989.
 
A partir de demà, les persones que s’hagin preinscrit al programa podran consultar el web www.estiuesteu.cat per conèixer l’estat de la seva petició. El número del sorteig serà el de referència per iniciar les adjudicacions de les places, en un ordre correlativament ascendent. Les persones que no hagin obtingut plaça o que no s’hagin preinscrit al programa podran autoadjudicar-se de manera directa les places encara disponibles des del portal de preinscripcions a partir del 20 d’abril.
 
Les estades més sol·licitades han estat les que combinen esports i idiomes als albergs L’Escala i de Coma-ruga i als torns del mes de juliol.
 
La tipologia d’estades que han acumulat més demanda de places són les que fomenten l’aprenentatge d’idiomes: anglès, francès o alemany, ja sigui en les estades que combinen idiomes amb esport, amb 2.708 sol·licituds; o les estades d’idiomes pròpiament dites, amb 788.
 
Per demarcacions, els albergs amb més sol·licituds són els de Girona, amb 2.365 preinscripcions; Tarragona, amb 1.287; Barcelona, amb 797; Lleida, amb 390; i Terres de l’Ebre, amb 299. Concretament, els albergs amb més sol·licituds de places han estat el de l’Escala (1.288), Coma-ruga (721), La Molina (408), L’Espluga de Francolí (295) i Canyamars (284).
 
Finalment, el període més demandat ha estat el mes de juliol (4.673 preinscripcions), seguit de l’agost (283) i setembre (182).
 
El programa “L’estiu és teu!” ofereix estades de fins a dues setmanes a infants i joves de 5 a 16 anys a la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya. Les modalitats d’estades a escollir són: música (14 estils i 22 instruments a triar), idiomes (anglès, francès o alemany), esportives (futbol, bàsquet, handbol), multiesportives (20 modalitats), combinat d’anglès i multiesportives, combinat d’anglès i astronomia, enginy, circ, teatre, veu, cinema, natura, excursionisme i descoberta de Barcelona.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined