Jordi Baiget: "Treballem perquè empreses com Griffith i Alibaba triïn Catalunya com a destinació de les seves inversions"

El conseller d'Empresa i Coneixement confirma que l'empresa asiàtica estudia ubicar la seu logística del sud d'Europa a Catalunya

query_builder   15 maig 2017 19:25

event_note Nota de premsa

Jordi Baiget: "Treballem perquè empreses com Griffith i Alibaba triïn Catalunya com a destinació de les seves inversions"

El conseller d'Empresa i Coneixement confirma que l'empresa asiàtica estudia ubicar la seu logística del sud d'Europa a Catalunya


  • El conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, ha confirmat que l’empresa asiàtica Alibaba estudia ubicar a Catalunya la seu logística del sud d’Europa i que el projecte compta amb el suport de la Generalitat a través de Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’ACCIÓ.

  • Baiget ho ha dit durant la inauguració de la nova planta de Griffith Food a Valls, on ha destacat que “fa 35 anys que Griffith va invertir a Catalunya, s’hi troben bé i creixen, i quan han de tornar a decidir nous processos d’inversió, decideixen confiar una altra vegada en el país i ampliar aquesta inversió de cara el futur”

  • L’any passat, la Generalitat va captar 68 projectes d’inversió estrangera, que van suposar una inversió de 352 milions d’euros i la creació i manteniment de 4.067 llocs de treball.
 
El conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, ha confirmat que l’empresa asiàtica Alibaba estudia ubicar la seu logística del sud d’Europa a Catalunya i ha assegurat que “treballem perquè empreses com Griffith i Alibaba triïn Catalunya com a destinació de les seves inversions”. En aquest sentit, Baiget ha explicat que aquest projecte compta amb el suport i assessorament de la Generalitat a través de Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’ACCIÓ.
 
El titular d’Empresa i Coneixement ha subratllat que “volem que inversions d’aquest tipus vinguin a Catalunya” i ha explicat que en la darrera missió institucional a la Xina i Hong Kong el passat mes de març es va reunir amb directius de la companyia per treballar en aquest projecte. Un projecte que, tal com ha destacat el conseller, forma part de la cartera de 308 projectes d’inversió estrangera que gestiona ACCIÓ i que poden materialitzar-se a Catalunya.
 
Baiget ha fet aquestes declaracions durant la inauguració de la nova planta de Griffith Foods a Valls. Durant l’acte, el conseller d’Empresa i Coneixement ha assegurat que “fa 35 anys que Griffith va invertir a Catalunya, s’hi troben bé i creixen, i quan han de tornar a decidir nous processos d’inversió, decideixen confiar una altra vegada en el país i ampliar aquesta inversió de cara el futur: és un motiu de confiança i orgull”.
 
La Generalitat, a través de Catalonia Trade & Investment d’ACCIÓ, va captar el 2016 el nombre més elevat de projectes d'inversió estrangera de tota la sèrie històrica. En total es van concretar 68 projectes, que han suposat una inversió de 352 milions d’euros, la creació de 2.870 llocs de treball i el manteniment de 1.197 llocs de treball. Amb aquests resultats s’han registrat creixements en relació al 2015 en el nombre de projectes (+17,2%), inversió mobilitzada (+10,1%), creació de llocs de treball (+48,5%) i manteniment de llocs de treball (+0,4%).
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined