El Govern promou i incentiva l'accés dels joves a les arts escèniques i la música

La cultura al costat dels joves: 6a edició de la campanya Escena 25

query_builder   8 octubre 2018 08:24

event_note Nota de premsa

El Govern promou i incentiva l'accés dels joves a les arts escèniques i la música

La cultura al costat dels joves: 6a edició de la campanya Escena 25

  • Els joves d’entre 18 i 25 anys poden accedir a uns preus especials per assistir a espectacles d’arts escèniques o música en viu durant els mesos d'octubre i novembre
  • Escena 25 facilita als joves uns preus especials, d’entre 3 i 10 euros, per assistir a espectacles d’arts escèniques o música en viu
  • A Catalunya hi ha 585.738 persones en aquesta franja d’edat, que ja poden gaudir de tota l’oferta que es va posar al seu abast el passat 28 de setembre
  • Hi col·laboren més de 100 teatres i sales de concerts de Catalunya
El Departament de Cultura, a través de l’Institut Català de les empreses Culturals (ICEC),  torna a endegar per sisè any consecutiu una nova edició d’Escena 25, una campanya que vol afavorir l’accés a espectacles de teatre, circ, dansa i concerts als joves d’entre 18 i 25 anys.
 
Aquesta iniciativa facilita als joves poder disposar d’entrades per als espectacles durant els mesos d'octubre i novembre. La campanya permet també donar a conèixer entre els joves les programacions estables dels equipaments públics i privats.
 
Com fer-ho:
 
·      Per tal de participar a Escena 25, els joves s’han d’inscriure a la plataforma www.escena25.cat, on han de seleccionar i reservar els espectacles i concerts als quals vulguin assistir, comprar l’entrada i posteriorment recollir-la a la taquilla de l’equipament. El registre i la reserva per a tots els espectacles es podrà realitzar fins al 30 de novembre. Els joves poden assistir a tants espectacles com vulguin.
 
Objectius de la campanya
 
·      Escena 25 vol crear les millors condicions que possibilitin l’accés dels joves a la cultura, en aquest cas, a les arts en viu.
 
·      Donar a conèixer la programació dels equipaments culturals i les polítiques de públics adreçades a aquest col·lectiu.
 
·      Conèixer les actuals preferències culturals dels joves per adaptar i orientar l’oferta, si s’escau.
 
·      Crear i consolidar l’hàbit de gaudir de les arts escèniques i la música en viu.
 
·      Vol ser una promoció dels equipaments d’arts escèniques i música entre el públic de 18 a 25 anys, i una oportunitat per a fidelitzar aquest segment de públic i ampliar-lo.
 
Col·laboradors
 
·      Escena 25 és una iniciativa impulsada pel Departament de Cultura en col·laboració amb els teatres i sales de concerts de Catalunya.
 
·      Compta també amb la col·laboració de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), la Direcció General de Joventut, les Universitats i Biblioteques de Catalunya, Ferrocarrils de la Generalitat, TRAM, TMB i RENFE. 
 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined