El president Torra durant el recorregut inaugural del Mercat del Ram

President Quim Torra: "Volem que Catalunya sigui un país d'oportunitats"

query_builder   13 abril 2019 15:40

event_note Nota de premsa

President Quim Torra: "Volem que Catalunya sigui un país d'oportunitats"

  • El cap de l’Executiu, acompanyat de la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, ha inaugurat el Mercat del Ram de Vic
  • El cap de l’Executiu també ha visitat Sant Hipòlit de Voltregà i aquesta tarda es desplaçarà fins Sant Quirze de Besora
El president Torra durant el recorregut inaugural del Mercat del Ram
El president Torra durant el recorregut inaugural del Mercat del Ram
El president de la Generalitat, Quim Torra, ha assegurat aquest migdia des de Vic que el seu Govern vol que “Catalunya sigui un país d’oportunitats” i, per això, ha assegurat que el seu Executiu treballarà per “fer arribar les  infraestructures i comunicacions terrestres o digitals allà a on no han arribat encara” perquè , ha dit, “volem un país sostenible”, on “la gent pugui tirar endavant els seus projectes de vida en les mateixes condicions”.

Des del Mercat del Ram de Vic, on ha presidit el lliurament del 37è Concurs Català de Canals Porcines, el president Torra ha reiterat el seu suport a la pagesia i ha subratllat que “el que no vol és tenir un país  buit, sinó viu” i on tothom “pugui tenir les mateixes oportunitats”.
 
Durant el recorregut inaugural, Torra ha visitat l’Espai Terra i Cuina, la Mostra de Turisme i la iniciativa Dissabte de Rams i Llibres, la mostra del bestiar que participarà al Concurs Nacional de Raça Bruna dels Pirineus i l’exposició de canals porcines.
 
El cap de l’Executiu ha fet la visita al Mercat del Ram , acompanyat de l’alcaldessa vigatana, Anna Erra; la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà; el president del Consell Comarcal d’Osona, Joan Roca, i la delegada territorial del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Alba Camps.
 
L’estada del president a la comarca d’Osona ha continuat a Sant Hipòlit de Voltregà, on després de la visita institucional a l’Ajuntament, ha fet un recorregut pels carrers d’aquesta població i ha visitat la Casa Cultural del Mallol.
 
Aquesta tarda, el president farà una visita institucional a l’Ajuntament de Sant Quirze de Besora. Acompanyat de l’alcaldessa, Maria Teresa Espadaler, també farà una passejada per la vila i visitarà l’escola Segimon Comas.
 

1  

Imatges

Fotografia del president Torra durant el recorregut inaugural

Fotografia del president Torra durant el recorregut inaugural 1416

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined