Imatge 25a ed 080

MODA

El 080 Barcelona Fashion, en constant transformació, presenta un cartell renovat de dissenyadors i marques per a la propera edició

query_builder   19 desembre 2019 13:56

event_note Nota de premsa

MODA

El 080 Barcelona Fashion, en constant transformació, presenta un cartell renovat de dissenyadors i marques per a la propera edició

Imatge 25a ed 080 Barcelona Fashion
Imatge 25a ed 080 Barcelona Fashion
  • Reiterant el lema de les darreres edicions “UNDRESS YOUR MIND”, en la propera edició el 080 Barcelona Fashion es presenta amb una imatge “líquida”, que personifica la modernitat, allò efímer, provisional i en constant transformació, que caracteritza la moda
  • ACCIDENTAL CUTTING; ALLED MARTINEZ; AVELLANEDA; BORIS BIDJAN SABERI; CUSTO BARCELONA; CHULAAP; DESIGNERS SOCIETY; EIKÒ AI; EÑAUT; ESAÚ YORI; JUANJO VILLABA BERMÚDEZ; LAAGAM; LAS ANTONIAS; LERA MAMBA; LOVE BINETTI; MAITE BY LOLA CASADEMUNT; MENCHÉN TOMÀS; NAULOVER; OSCARLEON; PABLO ERROZ; SONIA CARRASCO; TXELL MIRAS; Vú Barcelona; i YIORGOS ELEFTHERIADES presentaran les seves col·leccions en la propera edició del certamen de moda que impulsa la Generalitat i que tindrà lloc del 3 al 6 de febrer de 2020 al Recinte Modernista de Sant Pau de Barcelona


El 080 Barcelona Fashion —certamen de moda que impulsa la Generalitat a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM)—,  presenta els  dissenyadors i marques que desfilaran a la propera edició de la passarel·la, que tindrà lloc del 3 al 6 de febrer de 2020 al Recinte Modernista de Sant Pau de Barcelona.

En la propera edició, la 25a, el 080 Barcelona Fashion es presenta amb una imatge “líquida” en representació de la modernitat, d’allò efímer, provisional i en constant transformació. Les idees sòlides i inamovibles es desfan, reiterant el lema de les darreres edicions “UNDRESS YOUR MIND”.

En aquesta edició del 080 Barcelona Fashion, participaran  els següents dissenyadors i marques (per ordre alfabètic):

ACCIDENTAL CUTTING: Firma de la jove dissenyadora i arquitecta Eva Iszoro, que combina des del seu estudi projectes d’arquitectura i disseny. És autora de la primera tesi doctoral en patronatge creatiu.

ALLED-MARTINEZ: Jove dissenyador, nascut a Barcelona, i format a la prestigiosa escola Central Saint Martins, guanyador del premi LVMH l’any 2018.

AVELLANEDA: Firma del dissenyador i estilista Juan Avellaneda, marca de moda masculina creada al 2014.  

BORIS BIDJAN SABERI: Dissenyador d’origen persa-alemany establert a Barcelona, amb una consolidada trajectòria, és un dels màxims exponents de l’anomenada “contramoda” i hereu de grans creadors en la línia de Yohji Yamamoto. 

CUSTO BARCELONA: Firma internacional de moda catalana del dissenyador Custo Dalmau.

CHULAAP: firma de moda sud-africana que homenatja la diversitat d’Àfrica a través de dissenys gràfics orientats a la impressió. Ha estat Premi a la Millor col·lecció de moda masculina 2018 a la Fira de la Moda de Durban.

DESIGNERS SOCIETY: Projecte creatiu col·lectiu fruit de la col·laboració amb creadors de diferents disciplines.

EIKÒ AI: Firma de moda íntegrament dissenyada i produïda a Catalunya. La seva directora creativa, Glòria Lladó, ha estat formada a la Central Saint Martins.

EÑAUT: Firma del jove dissenyador basc establert a Barcelona, Eñaut Barruetabeña. Guanyador de la darrera edició del Premi Nacional al Disseny Emergent de la Generalitat de Catalunya. 

ESAÚ YORI: Firma del creador peruà d’origen asiàtic. Guanyador del premi a la Millor Col·lecció Internacional al Hempel Contest, a Pequín. La passió del creador per cultura asiàtica, el va portar a traslladar el seu estudi a Guangzhou.

JUANJO VILLALBA BERMÚDEZ: Després d’una trajectòria professional de més d’una dècada en el món del màrqueting i la publicitat, el dissenyador inicia el seu projecte creatiu en la moda el 2015.  

LAAGAM: Firma de moda de la influencer Inés Arroyo. Després de participar al 080 Fashion Investor Day, i de ser inclosa al llistat de millors fashion startups, segons Seed&Click, Arroyo fa el salt a la passarel·la.

LAS ANTONIAS: projecte creatiu col·lectiu que aplega artesans que treballen i confeccionen a mà teixits com la llana, el cotó, la seda, la pell o el lli. Confeccionen peces úniques i edicions limitades. 

LERA MAMBA : Firma de la jove dissenyadora Marta Pujol, nascuda a Arbúcies, on té actualmente el seu taller. Actualment col·labora amb la marca Ballpagès.

LOVE BINETTI: Firma del dissenyador Diego Binetti, amb seu a NYC. Binetti fa roba per a dona urbana, moderna i cosmopolita.

MAITE BY LOLA CASADEMUNT: Línia premium de Lola Casademunt, la versió més sofisticada i trendy de la firma catalana.

MENCHÉN TOMÀS: Firma de la dissenyadora catalana Olga Menchén, fundada al 1995. Menchén Tomàs dissenya, produeix i confecciona les seves pròpies col·leccions de prêt-à-porter, festa i núvia. Enguany celebra els seus 25 anys com a marca.

NAULOVER; firma catalana de moda creada al 1957. Sota la direcció de Carme Noguera, compta amb una flagship a Barcelona, i botigues a Espanya, Portugal i Andorra, i té presència a Alemanya, França, Bèlgica, Polònia, Itàlia, i Portugal.

OSCARLEON: Llicenciat en patronatge, disseny, estilisme i assessoria d’imatge integral,  la seva primera col·lecció neix el 1996, i des de llavors no ha deixat de crear. Les seves col·leccions que compten amb diferents reconeixements  es caracteritzen per la seva enorme identitat i complexa elaboració.

PABLO ERROZ: Marca que neix el 2012, amb col·leccions que fusionen l'estil més street juntament amb un luxe fàcil i sofisticat, actualitzat als nous temps. Batejat per VOGUE com digne «hereu del cool novaiorquès», la marca ha rebut diversos reconeixements.

SONIA CARRASCO: firma de la jove dissenyadora Sonia Carrasco, caracteritzada pel seu minimalisme, modernitat i compromís mediambiental. Guanyadora de la darrera edició del Premi Nacional al Disseny Emergent de la Generalitat de Catalunya. 

TXELL MIRAS Dissenyadora catalana amb marca pròpia des de 2004, que compta amb una llarguíssim currículum de premis i reconeixements. Aposta per crear outfits d’estil avantguardista, elegant i amb un fort component conceptual.

Vú BARCELONA by Joaquin Verdú: Amb més de 40 anys de trajectòria en el món de la moda, el reconegut dissenyador català Joaquín Verdú, especialitzat en la creació tèxtil en punt, presenta el seu nou projecte VÚ BARCELONA”, un concepte renovat que recupera la versió més artesanal de la firma.

YIORGOS ELEFTHERIADES: Les col·leccions del dissenyador de moda grecs'han exposat a Atenes, Milà, París i Barcelona. La seva filosofia es basa en l’amor que sent per les formes clàssiques. En la seva cerca per l'elegància contemporània, aspira a crear un estil urbà alternatiu, amb formes, sastreria de qualitat i combinacions experimentals de teles i textures.

El cartell es completarà amb un homenatge al dissenyador Andrés Sardà.

El Departament d’Empresa i Coneixement, mitjançant el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), impulsa el 080 Barcelona Fashion, posant en valor dos importants actius: d’una banda, la tradició de la indústria tèxtil a Catalunya, i d’una altra, el prestigi de Catalunya, i sobretot de la capital, Barcelona, com a pol de talent del disseny i de la moda. Paral·lelament, el certamen busca potenciar la cultura de la moda i la seva vinculació amb d’altres indústries culturals i creatives, i acostar el món de la moda al ciutadà.

Segueix-nos a les xarxes: 

Facebook CCAM: https://www.facebook.com/ccamcat/

Twitter CCAM: https://twitter.com/ccamcat

A Twitter: @empresacat

Twitter 080 Barcelona Fashion: https://twitter.com/080_bcn_fashion 

Instagram 080 Barcelona Fashion: https://www.instagram.com/080bcnfashion/

 

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined