esports

El Govern facilita liquiditat al sector de l'esport "ICF Esports Liquiditat"

query_builder   27 juliol 2020 06:00

event_note Nota de premsa

El Govern facilita liquiditat al sector de l'esport "ICF Esports Liquiditat"

  • Es posa en marxa la línia de finançament "ICF Esports Liquiditat"
  • L’import total de la línia de crèdit destinada a les entitats esportives catalanes és de 10 milions d’euros. El termini per demanar els préstecs s’acabarà el 23 setembre
  • Servirà per ajudar el teixit esportiu català a pal·liar els efectes de la pandèmia de la Covid-19

El Consell Català de l’Esport (CCE) ha obert la convocatòria pública de concessió d'ajuts en forma de garantia d'operacions de préstec, mitjançant l’Institut Català de Finances (ICF), destinades al finançament de les necessitats de liquiditat derivades de la Covid-19.

Aquesta partida de 10 milions d’euros s’inclou un paquet de 61,5 milions que la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, mitjançant el Pacte Nacional per a la Reactivació de l’Activitat Física i l’Esport de Catalunya, injectarà durant el 2020 al conjunt del teixit esportiu de Catalunya en forma de subvencions, programes i línies de finançament per preservar l’activitat esportiva i la viabilitat dels agents que la fan possible. D’aquest import, més de 40 milions ja han estat tramitats per a Ajuntaments, Consells Esportius, federacions, clubs i esportistes.

  • Els crèdits estan destinats a les entitats esportives inscrites al Registre d’Entitats Esportives del CCE, afectades per la situació derivada del Covid-19, amb seu social o seu operativa a Catalunya.
  • La línia de finançament permetrà sol·licitar préstecs d’entre 20.000 euros i 300.000 euros. El període de retorn serà de màxim 5 anys amb 1 any de carència inclòs.
  • Les sol·licituds s'han de presentar telemàticament per mitjà del formulari que es troba a disposició de les entitats interessades al web de l'ICF (www.icf.cat) en els termes previstos a la base reguladora 7 de l’annex de la Resolució PRE/1647/2020, de 8 de juliol.
  • El termini màxim per resoldre i notificar la resolució de conclusió del procediment, mitjançant la seva publicació, és de tres mesos comptats des de l’entrada de la sol·licitud en el registre de l’òrgan competent per a la seva tramitació.

 

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined